Sämsta träffarna (del 1?)

Efter en rätt kul fråga på min Q&A så blir det två inlägg om mina bästa vs sämsta träffar. Vi börjar med de sämsta för att avsluta positivt.

Mest obehaglig vinner:
Kokainläkaren
Motivering:
Som kvällen är beskriven är det illa nog. Det ni inte vet är att ännu fler dumheter inträffade som jag lät bli att ta med. Det må låta sjukt men jag var lite orolig för att han skulle hitta detta, bli arg som fan och hitta på något ännu dummare. I den roll han har vore det förödande om detta kom ut.
I korta ord så var det obehagligt, stundtals läskigt och idiotiskt på alla sätt möjliga.

Tråkigaste sex går till:
Pökaren 
Motivering:
Tillplattad utan förmåga att påverka något alls. Ingen ögonkontakt, inga kyssar, monotont och rent av dåligt.

Där jag inte kunde utföra mitt jobb med självförtroende:
Trampling-mannen
Motivering:
Den här ligger på mig till 100%. Så det gör även kritiken. Jag kommer aldrig mer göra något jag inte har full koll på. Vill fortfarande be honom om ursäkt ifall han inte trivdes, vilket var oklart om han gjorde.

Läskigaste:
Han som blev frustrerad om och om igen
Motivering:
Den här herren har jag inte skrivit om tidigare för att det är obehagligt och det är sannolikt synd om honom. Han verkade först glad, i nästa stund irriterad; fast bara på sig själv. Sa eller gjorde han något han ansåg fel blev han arg. Initialt försökte jag hantera det och tänkte att han kanske var nervös. Men det blev inte bättre trots att jag lugnade honom. Efter en halvtimme förstod jag att något inte stod rätt till och ville ut men var samtidigt rädd att det kunde få honom att vända sin ilska mot mig. Så jag stod ut och lyckades ta mig ur situationen efter den avtalade timmen. Efteråt insåg jag att han måste haft någon bokstavskombination eller andra psykiska problem.