Att bli synad

Ju mer jag skriver desto mer blir jag synad. Det är lite roligt att vissa av er håller sådan koll på mig.

”Men förra året skrev du faktiskt att…!”
”Du sa ju att du inte hade…!”
”Nyss tyckte du…!”

Visst kan jag motsäga mig själv då och då. Ibland är det för att jag får ändra några små detaljer för att inte outa mig själv totalt. Men oftast är det för att människor inte kan läsa eller tänka. Och om det handlar om minne så kanske det är bättre att strunta i att kritisera mig om ni inte faktiskt vet eller minns eller kan läsa.

Jag är glad att ni bryr er. För jag bryr mig också.

Vad jag vill ta upp är kritik som inte kommer från rabiata feminister. Även den har ökat vilket jag förstår och till viss del uppskattar. Dessvärre är jag borderline-högfärdig och blir nästan förnärmad när jag blir kritiserad.

Missförstå mig inte – mina åsikter är ni välkomna att inte hålla med om. Men var lite snälla. Jag är ju ömtålig som ni vet.