Den ofrivillige exhibitionisten

Hållit på att reda ut bland mina saker och hittat många som påminner om andra varav 99% anknyter till män jag haft något slags förhållande med.

”Åh, den här halsduken fick jag av Nisse när jag hade slarvat bort min när vi var fest!”
”Det här fina halsbandet hade jag glömt! Oj, vänta, det fick jag av Pelle under en konferens…”

Men de flesta är förstås knutna till GH. Saker vi köpt tillsammans eller presenter. Till och med strumpor kan frambringa minnen från en julrea i Bristol.

Så är det förstås även med platser. En sådan, som jag inte ser så ofta, är en ödslig gata ute i obygen. GH hade kommit för att hälsa på mina föräldrar efter (ännu) en lång tids frånvaro.
Vi var så kåta att vi inte visste var vi skulle ta vägen och tystsex var otänkbart även om det var hett.

Vi hittade på en genomskinlig ursäkt och gav oss iväg i bilen. Letade desperat efter ”lugnare” platser och hittade till slut en vändplan med ett par-tre hus. Risken var inte lika stor som vår lust så jag grenslade honom. Intensivt men kortvarigt, jag kom nog inom rekordtid; som det ska vara efter en lång tid ifrån varandra. Återigen gjorde han sig skyldig till att få mig att känna mig som i en film då det blev löjligt mycket kondensation på rutorna. Vi tror inte att någon såg men det var ganska sannolikt om de hade så lite som tittat ut genom fönstret.

Sex dagar and counting…

2 reaktioner på ”Den ofrivillige exhibitionisten

Kommentarer inaktiverade.