Draft: En vardag

Ett icke publicerat inlägg. Ville kanske inte verka svag eller elda på ert motstånd mot GH. Nu får ni det så håll till godo, bitches.

Fredag då, mina vänner. Dagens lågvattenmärke var att jag under en springtur fick en käftsmäll i form av en smak i munnen som påminde om att dricka fimp-öl ungefär. För det har väl alla gjort i yngre dagar?
Antingen finns det spöken helt plötsligt eller så har jag ådragit mig en ruskig sjukdom.

Det kan också vara någon mental reaktion på att allt kanske inte står rätt till. Jag känner mig lite inlåst. Ensamheten vet ni om och den trivs jag med men saknaden efter min familj börjar smyga sig på mer och mer. GH är väl inte riktigt min familj längre; eller det känns inte riktigt så även om det var den viktigaste anledningen till att jag flyttade hit.

Jag har aldrig haft det dåligt ställt. Aldrig saknat något under min uppväxt. Efter skolan levde jag som man gör (det vill säga under eller prick på minimigränsen) men saknade inget eftersom vi mest levde på öl, cigaretter, nudlar och varandra. Sedan hyfsat välbetalda jobb och ett ansenligt kapital från sexarbete.

Men min situation nu, även om den är i viss mån liknande, innebär överflöde. Det kommer hem brev från sådana där människor vars arbete är att göra rika rikare. Vet inte hur många AGMs GH springer på. Vi har en jävla advokat på stand-by!
Jag bor i en stor lägenhet i ett fint område, nära till precis allt jag älskar i både storstad och samtidigt ett stenkast från naturen. Jag har två jättebalkonger att drälla och plantera växter att försumma på.
Jag får ”månadslön” vilket hade känts mindre konstigt om jag kunde se det som en slags sexlön. Eftersom han inte ligger med mig så är det väl… Ja, vad fan är det? Dåligt utförd städtjänst? Tvättservice? Oavsett vilket så är jag klart överbetald.

Jag är inte den som skryter, som ni redan märkt, men nu har ni lite bakgrund.

Det här ska jag förstås vara tacksam för. Och det är jag. Men det suger ibland, trots det.

2 reaktioner på ”Draft: En vardag

Kommentarer inaktiverade.