Bästa träffarna (del 1)

Den här är roligare än den förra! Vill påminna om att detta gäller betalda träffar och inget utanför; privat så att säga.

Häftigast upplevelse (sex) guld:
Klar segrare: Daniel
Motivering:
Daniel tar hem denna utan tvekan. Råheten, platsen, mannen. Det går inte att beskriva hur den kvällen var men det var… Ja… Sagolikt? En jävligt annorlunda saga isåfall.

Häftigast upplevelse (sex) silver:
Mannen bakom ”Pappas kollega”
Motivering:
Två rape play-sessioner i topp. Kanske för att de är så intensiva. Hur som helst var även denna rå. I båda dessa har mina motparter varit duktiga och vissa må tycka att de framstår som riktiga våldtäktsmän men de har inte träffat dessa män.

Bästa pseudo-sexköp går till:
GH för hotellvistelsen 
Motivering:
Han som gjorde sig skyldig till det han hatar mest. Fantasier med den man älskar slår allt annat. Han platsar för att han faktiskt betalade, trots att det var ett rollspel. Ha!

Bästa oralsex:
En kille i typ Hägersten (eller något sådant på röda eller gröna linjen söderut).
Motivering:
Den enda kund som fått mig att komma genom cunnilingus. Redan under andra träffen lyckades han. Vet inte hur, men han lyckades. Jävligt bra jobbat med tanke på mitt track record.

Trevligast och roligast:
Den här jäveln
Motivering:
I inlägget har jag beskrivit det rätt väl tycker jag. Behövs ingen ytterligare motivering.

Mest intressant:
Min partner in crime (eller ja, hans…)
Motivering:
Bästa kunden fram tills ovanstående. Grejen med honom är att han är smart, har otroligt roliga och uppslukande historier. Hundra saker gemensamt vilket bäddar för fantastiska konversationer och möten överlag. Bra kyssar som plus i kanten.

Känner spontant att det finns många fler men svåra att kategoriseras. Bästa kuk bland annat är svår och kräver en hel del betänketid. Återkommer!