Jag har brutit min egna regel

Skrivet precis efter jag träffat min första kund utan att räkna honom som kund. Var dock lite nervös över att publicera det. Varför vet jag inte (ni vet redan om många av mina regelbrott!)

Ställ mig i skamvrån och smiska mig för nu har jag syndat. Dessvärre vore det ju inte ett straff utan högst välkommet så struten på huvudet kanske är bättre.

Dags för bikten.

Jag har träffat en föredetta kund; utan betalning och utan sex. Nu har glaciärerna smält och grisar kan flyga. Samtidigt måste jag återigen ge mig själv lite leeway för jag vet faktiskt vad jag gör.

Min bästa kund, vi kallar honom Sam, har jag faktiskt hållt kontakten med vilket jag inte gör med andra. Han är unik. Det har alltid varit något speciellt med honom och han omnämns några gånger i bloggen. Vi klickade från första träffen och haft jättekul ihop varenda gång vi träffats. Jag berättade att jag till slut bestämt mig för att sluta som eskort.

Sedan började vi skriva till varandra om våra framtidsplaner. Hur ytligt allt är och andra filosofiska idéer. Jag har alltid gillat honom men nu kändes det mer okej att öppna mig och jag fick samma tillbaka.

Jag tog initiativet till att träffas, helt gratis (SAY WHAAT?!) och gjorde det tydligt att det inte var sexuellt på något vis; för säkerhets skull. Han respekterar detta vilket gör att jag värdesätter honom allt mer. Att bli ”avsexualiserad” är ett behov som blivit allt starkare.

Nu ses vi hyfsat regelbundet och det hade vi inte gjort om han inte hade valt att träffa Lisa. För dessa få vänskaper kan jag inte upprätthålla Lisa och den tilliten vi båda ger varandra i form av ärlighet kring våra ”riktiga” personer är befriande och nödvändig.

Jag tycker förstås inte att någon ska söka detta utan att veta exakt vad man gör och de risker det kan innebära. Men det också gå otroligt bra och då har man en ny bästis!1!!

2 reaktioner på ”Jag har brutit min egna regel

Kommentarer inaktiverade.