How to do it: tredje dejten

Er återkommande expert Lisa ska nu här förtälja om en dejt med en vansinnigt stilig engelsman (ej GH för en gångs skull) som i alla avseenden var perfekt. Texten skrevs till någon jag fortfarande saknar. Läs och lär!

Jag måste göra något rätt för trots att jag jämförde hans lands imperialism med nazi-Tyskland så fick jag ligga. Jag bråkade alldeles för mycket om politik och historia och gjorde allt annat än att hålla mig på mattan. Tog med honom till en jamaicansk, tokfull och skränig restaurang och sjöng med i reggaelåtar. Smygfotade Whitesnake som dök upp i sin turnébuss. Träffade en amerikansk tjej i baren på Akkurat och pratade med henne om mikrobryggerier i säkert en kvart medan han väntade vid bordet.

I morse såg jag ut som en av medlemmarna i Whitesnake, förresten. Speciellt i håret. Han sa att ”det var gulligt”. Och att jag är lika vacker utan smink. Och en massa andra lögnaktiga komplimanger. Han ville ta med mig till något fancy brunchställe men jag ville bara hem och titta på ett avsnitt av Steve Wilkos Show med rubriken ”did my boyfriend rape my mom?”

Fick ett meddelande nyss om hur bra gårdagen var och frågan om jag gjort något vettigt idag. Jag svarade precis det ovanstående. Ja, jösses. En så kallad ”hot mess”, det är jag det. Bevisar det om och om igen. Fattar inte hur HAN, som är den i det närmaste perfekta mannen, kan vara attraherad av mig. Jag måste vara helt banbrytande bra i sängen.

6 reaktioner på ”How to do it: tredje dejten

  1. Herregud vad härligt skrivet! Om det var lika roligt som det låter så hade jag låtit dig ligga också 😀

    Vad hände med denna?

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.