Ett ovanligt ovanligt möte

För lite mer än ett år sedan hörde en person av sig via PM på Flashback. Enligt gällande direktiv utgick jag ifrån att han hade någon baktanke men trots det fortsatte jag svara, om än avvaktande. Det verkade inte avskräcka honom ändå och sådär fortsatte det och det var väldigt intensivt. En viss sexuell dimma låg över våran kontakt men det som verkligen sken igenom var omtanke, humor, intelligens, ödmjukhet och trygghet. Den sexuella biten svalnade för att vänskapen dominerade. Den lilla detaljen att han var gift kan förstås ha spelat in. Kan alla bra män sluta gifta sig med andra kvinnor for fucks sake?

Till slut sågs vi och det var helt surrealistiskt. Men mina tankar och åsikter om honom stärktes fastän man kan tro att den där IRL-grejen kan sabba bilden man har av någon man bara känner genom skrift.

På något sätt dog det. Eller alltså, det var förstås mitt fel men jag minns inte exakt hur det gick till. Hans sista mail tog jag bort i sann Lisa-anda så det jag kommer ihåg är att han skulle höra av sig vilket han inte gjorde. Jag gjorde det inte heller (så stalkig är jag inte) men i somras dök han upp i mitt huvud så jag skickade ett kort mail. Inget svar.

Eftersom mitt liv består i att plugga, skriva, gå runt och titta på saker, konversera med Den Där Jäveln och tänka alldeles för mycket så läste jag ALLA våra mail nyligen. Herregud, vad mycket bra och fint det finns där. Det var honom jag hade skrivit gårdagens berättelse till.

Hur det än slutade och alla konstigheter vi var med om så saknar jag honom. Till er stora glädje, eller tvärtom, så kommer jag publicera några få utdrag av vad jag skrev till honom. Alltså ingenting om honom överhuvudtaget utan bara sådant som jag nu har glömt men som jag då utförligt och färgglatt illustrerade.

Lite cock tease om vad ni kan se fram emot:
– Hur jag fattar beslut kring relationer (roligare än det låter).
– När jag träffade en kund ute i verkligheten på ett högst obekvämt sätt.
– De två medlemsskapen du kan ansöka om i Lisa-klubben.
– Hur jag får män att slakna.
– Fler dumheter jag sagt och/eller gjort.

Peppa upp er nu, I know you want to.

6 reaktioner på ”Ett ovanligt ovanligt möte

Kommentarer inaktiverade.