Ett mail: Klubbarna och klumpigheten

Ett annat mail enligt detta.

Det är viktigt att du inte blir ”som alla andra”. Jag hoppas du förstår hur jag menar. Klubben för folk som legat med mig är ingen särskilt exklusiv affär. Jag har stora speglar och rött, mjukt ljus så att du alltid känner dig enormt åtråvärd under ditt besök. Bjuder på en cigarr i en Chesterfieldfotölj men sedan åker du ut och där regnar det som det gjorde när du kom hit.

I klubben för de som genuint intresserat mig däremot: tjohooo! Här åker vi berg-och-dalbana varje dag och har matkrig och märker inte att det regnar för vem har tid med det? Vi får blodsockerfall och börjar grina helt utan förvarning. Sedan går favoritkarusellen sönder men då upptäcker vi en ny som är lika rolig fast på ett annat sätt! Och så gör vi om allt igen men i en annan ordning! Varför? Jo, för att förutsägbarhet är för kvinnor och barn!

Om man vill ansöka om medlemsskap i båda klubbarna får man inte ha några andra årskort. Om du däremot vill vara med i enbart en av dem så kan du ha hur många andra medlemsskap du vill.

I klubben för de sistnämnda har jag en tendens att ibland döda passionen rätt snabbt. Jag kan nämligen vara precis lika klumpig i sängen när jag är 100% bekväm som jag är i övrigt. Båda mina engelsmän har, när de gett mig en sexrelaterad komplimang, fått svaret ”that’s what they say” både en och fem gånger som jag just då måste inbillat mig är JÄTTEroligt och JÄTTEfyndigt! Jag lyckades till och med få GH att slakna med det skämtet och det är en bedrift må jag säga! Det är vad man får när man gillas av mig: hån och spydigheter och osmakliga skämt levererade vid de mest olämpliga tillfällen.

Nu borde du vara lagom ointresserad av Chesterfieldfotöljen! Och du ska ha släppt det mesta av din plötsliga pinighet. Glöm inte hur skämmig jag är. Du har fått massvis med exempel på det.

Hoppas på kvällsmail! Grop! (Ville skriva ”hepp!” men autocorrect ändrade det till ”grop”. Grop blir bra.)

2 reaktioner på ”Ett mail: Klubbarna och klumpigheten

Kommentarer inaktiverade.