Tjänster jag inte förstår

Ni vet ju att jag inte dömer någon (haha) men jag vill ta upp några av de tjänster jag inte förstår att man kan erbjuda.

Bilträffar
Alltså, hur gör man? Jag har haft sex i bilar och första gången var det för att ”det ska provas” och annars i ren desperation. Men att hoppa in i en okänd människas bil och ha något slags amoröst utbyte låter hemskt. För att inte nämna risken att bli påkomna!

Snabbisar
Normalt 10-20 minuter vad jag förstått. Hinner man ens säga hej? Har man inget som helst intresse av att veta ens lite om den man ska knulla med? Jag behöver minst en timme för att bygga någon slags relation och bli bekväm. Dessutom är min charm mitt vassaste vapen och den måste få blomma, liksom.

Penismassage
Vad är det? Handy J?

Fisting
:O :O :O
Med någon man inte känner?? Nu har du tappat det.

Stryptag
Du låter någon borderlinestrypa dig första gången ni ses? Om det ens skulle efterfrågas hade jag sprungit fort som fan. Seriemördar-vibben, ni vet. Ingen vettig människa vill bli utsatt eller utsätta någon för det innan man litar fullständigt på varandra. Och gör man det är man dum i huvudet och borde ej leva i annat än tvångströja.

Kysser ej
1, varför?
2, hur?
Jag har faktiskt aldrig pratat med en säljare som betackar sig för kyssar så det här är ett olöst mysterium. Handlar det om en intimitet som inte hör sexsäljande till? Men att ta en kuk i munnen går däremot bra? Och det kan väl omöjligt kännas naturligt att göra allt utom kyssas i ett förspel? MYCKET märkligt.

4 reaktioner på ”Tjänster jag inte förstår

 1. Håller med dig i allt men kyssarna är speciellt konstigt. Om någon hör av sig eller om du hittar något så skriv gärna det här asap!

  Gilla

 2. Kyssar är BLÄ. En kuk kan man i alla fall sätta kondom på. Sen handlar det väl i grunden om att man kan slippa, eftersom många kunder accepterar att kyssar uteblir (och några rent av uppskattar att slippa dem). En ren kostnad/nytta-kalkyl, således. Men jag är väldigt ovillig till kyssar även privat så jag är kanske inte representativ.

  Gilla

  • Så det handlar för dig om en ”äckelkänsla”? Då kan jag förstå. Och om man har den barriären och den accepteras eller föredras så är det ju bra!
   Jag har aldrig träffat en kund som inte velat kyssas men så är jag möjligtvis inte heller representativ 🙂

   Gilla

   • Ja, äckelkänslor rationaliserade med en liten dos bacillskräck. Med någons ansikte så nära blir det svårare att hålla ett mentalt avstånd. När jag var i tonåren kunde jag hångla med folk på fyllan, så jag känner till konceptet att man inte behöver ta så allvarligt på kyssar. Men det gör jag nu när jag har blivit gammal och konservativ : /

    De kunder som sa till mig att de föredrog att inte kyssas sa det antagligen för att vara trevliga. Hade de träffat dig istället hade de gissningsvis tyckt att det hade varit lika trevligt att kyssas.

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.