Idiotiska saker jag gjort på fyllan

Skulle nog behöva dela upp denna i olika kapitel som jag misstänker gäller de flesta. Jag är snäll som onykter. Aldrig hysterisk eller våldsam. Kanske FÖR snäll. Men jag har förstås tagit en massa dumma beslut under alkoholens inflytande och exempel har ni läst om tidigare, då ofta med kommentaren ”på fyllan; då alla bra beslut tas”.

Några till, eller vad säger ni?

Åkt rullator med en dvärg
Jag har av outgrundlig anledning träffat en kille som var kompis med en dvärg. Dvärgen hade en rik familj så han bodde precis vid Norra Bantorget. Jag vaknade på morgonen i ett jättefint sovrum med en mindre fin man. Vet än idag inte var dvärgen tog vägen men min vän hittade jag på soffan. #BFFs4lyfe

Åkt varuvagn med tyskar
Med samma partner in crime som i dvärghistorien hittade jag några tyskar. De bodde på ett hostel och var troligtvis snäppet mindre fulla än vi. På en bakgata vid ett varuintag stötte vi på sådana där vagnar restauranger brukar använda och körde förstås runt varandra tills en arg hotellanställd haffade oss och skrek ”VAD DO TRO DO GÖR?! NI GÅ! GÅ!” varpå vi fnissande sprang därifrån och drack äcklig sprit i deras rum till deras room mates stora förtjusning.

Lekt kurragömma med hockeyspelare
På ett bättre ölhak fann jag mig innan jag lärt mig att vissa ölsorter har högre alkoholhalt än burkarna min bror langade från systemet ”lärde vi känna” ett kanadensiskt ishockeylag. De var klara med vad de nu spelat i Sverige (lyssnade/minns inte) så då skulle de förstås dricka som fan. Efter några 6%+are gick vi till deras hotell och kom på den briljanta idén att leka peek-a-boo. Utifrån rummet sprang vi hysteriskt runt på både våningen och tyvärr även nedåt då och då.  Att en tjurig receptionist kom upp berodde nog i huvudsak på mina förtjusta men högljudda pip.

Trötta förhandlingar
Min vän lämnade när vi hade en jävligt diskussion med några amerikanare. Efter min drink ville de bjuda på fler vilket jag hade noll lust med. På väg ut smög sig en av dem fram och frågade om jag ville följa med till hans rum. ”Lisa” hade gått ut utan sådana tankar men Lisa tänkte i tre sekunder och sa ”6000 för två timmar och det är nog vad borde du klara av”.
Hans ansikte i den stunden glömmer jag nog aldrig. ”Vi-vill du ha betalt?” Ja, du vill att jag följer med ditt hotellrum och du vill ha sex. Och det låter roligt, men det kostar.
Han stod där med munnen öppen men ingen av oss var sådär vansinnigt onyktra. Min security vetting var gjord redan tidigare så jag hjälpte honom hitta närmaste bankomat. Det är första och enda gången jag gjort business på det viset. Mycket trevligt fast lite puckat.

Åka sexbuss
Tog en nattbuss hem men hade tydligen tagit fel. Kunde inte Stockholms förorter så bra, + alkohol, så jag började bli orolig. En vänlig själ erbjöd sig att hjälpa; jag kunde komma in och ladda mobilen för att fixa taxi eller något. Väl där visade han sig vara oemotståndlig så jag kom inte därifrån i alla fall.

Dagsfylla – då mycket blir gjort!
Fick för mig att förhandla om en massa. Elbolag, bredband, ordna leverantör av takbyte och liknande som man kan tro är bättre nykter. Bredbandet var struligast men till slut kom jag fram till någon slags chef som sänkte priset med en hundring. Kan dock ha skapat massvis med irritation men FAN vad effektiv jag var!

Pojkvännen och en sur beundrare
Träffade min då blivande romans på en bar där jag fick det omissbara stinget av attraktion för någon som skulle snärjas i Lisas Love Net. I samma bar fanns min vän som trodde att vi var på en dejt fast jag inte hade den blekaste aning om det. Och efter fyra glas vin missade jag helt hans signaler och mot slutet av kvällen tindrade jag bara mot mina nya bekantskap. Blev mycket drama och efteråt tråkig stämning ett bra tag därefter men jag fick en lång snygging med nästan lika snygg bil att repa med ett paraply (det var dock i nyktert tillstånd).

Ska sova på fler anekdoter om dessa inte räcker för er!

2 reaktioner på ”Idiotiska saker jag gjort på fyllan

Kommentarer inaktiverade.