Dirty talk

ÄLSKAR’T!

Första gångerna kändes det som att vara med i en riktigt dålig porrfilm. Som att stå på scenen i sexan igen och harkla fram urusla repliker, dock av en annan karaktär.

Förutom repetitioner har jag vänt på rollerna: hur uppfattar jag att han slänger fram något riktigt snuskigt? Det är enormt tändande och att inse att han finner det lika sexigt hjälper även det till att släppa på hämningarna.

Ordvalen och framförandet skiftar förstås efter situation. Om GH en fredagkväll skulle börja kalla mig för äcklig hora så får han gå och runka på toan. Men rejäl förnedring har också sin plats.

Skriva är jag ju rätt flink på så jag har belönat flera med personligt utformade beskrivningar. Jag ska se om jag kan hitta mailet jag skickade till GH för att sätta upp denna föreställning. Det skulle ni gilla. En del sexting har jag under bältet och pratet är självklart extra viktigt vid Skypesex (vilket jag fortfarande tycker är lite pinigt, men man får ta vad man kan på distans).

Många upplever att det känns konstigt men tar aldrig steget att ändra på det. Som med så mycket annat vet man inte vad man missat förrän man ger sig på det. Flera av mina kunder har uttryckt ett intresse, försiktigt sådant, och sedan blivit helsålda (kan ej kommentera på hur mycket Lisa själv påverkade deras nyfunna entusiasm).

Skitsamma! Till det praktiska.

Att börja lugnt säger sig självt och ni är ju inte korkade. Eller ja, de flesta av er i alla fall.
Som redan nämnt så ska du tänka på vad du själv skulle tycka var okej och börja där. Jobbigt om ”jag slår vad om att din förra kille hade stor kuk” slipper ut vid första försöket.

En komplimang under sex kan för mig kännas som att en blixt slår ner. Kanske min inre attention whore som sporrar det i och för sig.
Lika sexigt är ett önskemål, ”förvarning” eller instruktion. GH har levererat några fina i stilen ”look me in the eyes and tell me how my cock feels when I’m deep inside you” och den ni hört förut: ”I’m going to cum in your mouth while i watch you play with yourself”. Relativt harmlösa men ”does the trick” som det heter.

Om man vill ta det längre och bli mer grova så finns det gränslöst med repliker att tillgå. Där kan tidigare sexuella upptåg ha sin plats, till exempel. ”Did your punters fuck you like this?” (vilket vore jätteroligt att svara ”yes, actually, there was this one time…” på om man nu gillar bråk och slak kuk).

I grund och botten handlar det om att berätta hur han känns, vad jag vill, be, fråga, berömma. Ibland på ett fint sätt, ibland grafiskt, hårt. Med lite social kompetens, lyhördhet och finess är det svårt att misslyckas om du inte har att göra med en riktig torrboll och då vill du ju inte ha människan ändå.

”Simples!” som Alexander the meerkat säger.

En reaktion på ”Dirty talk

Kommentarer inaktiverade.