Köparguide: Att undvika tvång

Dags att fylla på i Köparguiden, eller vad tycker ni?

Det tre sämsta köparna är: de som struntar i om säljaren gör det av fri vilja, de som inte försöker försäkra sig om att det är frivilligt och de som säger ”jag fick dåliga vibbar men gjorde det ändå”.

FY FAN FÖR ER OCH SKÄMS! Kom hit så får ni en bitchslap. Om farbror blå får tag i er så är det precis vad ni förtjänar och inget annat.

Kontroversiellt, möjligtvis, men jag sticker inte under stol med att risken för att det skulle vara en svensk som blir tvingad att sälja sex är i princip noll. I alla fall jag någonsin hört eller läst om så är det utländska damer där det är något fuffens som ligger bakom. Därmed är det i huvudsak dem jag skulle se upp med men oavsett är det förstås extremt viktigt att ”vetta” den man tänker sig träffa, betala och ligga med.

En annan faktor är tecken på psykisk sjukdom (hur fan man nu utvärderar det), självskadebeteende och missbruk. De är troligtvis svårare att märka men en aspekt ej att förglömma. De finns ju och i fler fall än man vill tro så leder de till prostitution. Mer om det återkommer jag till i ett annat inlägg.

Med det sagt. Man kan prova att tänka istället och då finns det några varningstecken att lägga på minnet.

Annonsen.

Google is your friend (som annars) när det kommer till numret som anges. Då och då märker man att samma nummer uppges i annonser utlagda av ”andra” säljare vilket förstås ter sig märkligt.

Kör bilderna genom TinEye, har du (o)tur finner du att de är stulna från någon porrsida i Rumänien eller ligger ute på svenska forum under andra namn.

Rösten.

Vem svarar? Är det någon som 1, är en man eller 2, låter som en 60-årig madame när säljaren ska vara 25?

Talar hon det språk som hon påstår sig göra i annonsen? Kan ni inte ens kommunicera skulle jag tacka för mig (HUR FAN SKULLE DET SE UT??) men det finns gott om idioter som tycker att det är helt okej (puckon).

Fråga eller diskutera specifika saker ur hennes annons. Låter hon mest förvirrad så kanske det inte är hon själv som skrivit den och det verkar väl inte helt rätt och riktigt, va?

Lyssna förstås även på hur hon verkar. En klar, tydlig approach. Trevlig, stadig på rösten och självsäker. I det här skedet borde du kunna avgöra om hon låter självständig och säker på sin sak.

Mötet.

Det finns tre huvudsakliga sätt att träffas på: incall till adress, outcall och incall till hotell.
Incall på hotell, hörni, är där de flesta sexköpare åker dit. Och kanske säger det något om hur dessa sköts? Oavsett skulle jag undvika dem om säljaren ger det minsta uttryck av att ta emot fler än en-två kunder per dag. Skulle du våga så ska du självklart se till att det inte ligger någon mer otrevlig verksamhet bakom, vilket du gör oavsett mötesplats (duh).

Gällande outcall så gäller det som ovan: var noga med att göra samma bedömning trots att risken för shady business är lägre enligt min högst vetenskapliga och logiska gissning.

Incall, då. Min stora förskräckelse. Vem öppnar dörren? Hur ser det ut där inne? Blir du uppmanad att träffa någon annan än den du avtalat tid med? Ser hon ut som på bilderna? Hur beter hon sig?
Även om jag skulle kunna svara på frågorna själv så är jag säker på att ni klarar det utan min hjälp. Annars är ni troligtvis inte lämpade för det här, eller något annat, alls. Stay off the streets! som man säger.

En viktig sak här, som många andra puckon struntar i och sedan ursäktar med ”jag kände  att jag inte kunde backa ur”, är att just göra det: gå därifrån. Låt inte kuken styra just i det här fallet fast den annars alltid gör det.

Var inte en idiot.

Måste förstås enligt tradition skriva det; det är ju fullt rimligt och en ledstjärna i livet. Nu kan man kanske argumentera huruvida jag lever upp till det men i mitt försvar skadar jag inte andra människor (medvetet, åtminstone). Med sunt förnuft och några pekpinnar är det nästintill omöjligt att göra någon illa genom att betala för deras sexuella tjänster.
Om man inte känner sig kapabel till att försäkra sig om detta så är det bättre att träffa svenska säljare (jag är ej bitter eller rädd för konkurrens – det är svårt som fan att vara om man inte delar samma målgrupp, så sådana kommentarer undanbeds ovänligt).
Det finns många bra tjejer från alla möjliga länder som glatt ligger med dig men se då till att du gör allt för att ligget inte sker med någon som egentligen inte vill.

Do it safe, do it proud. Vad nu jag fick det ifrån (hjärtemoji)

4 reaktioner på ”Köparguide: Att undvika tvång

  1. Bra poänger. Några blir säkert lite stötta av din ärlighet och verkligheten som du förmedlar. För de som verkligen vill minimera riskerna borde läsa detta noggrannt. Bra jobbat!

    Gilla

  2. Tack! Massvis med bra info för mig som skyr dessa verksamheter som pesten. Du fick med grejer jag inte haft med i min vetting (var det så du kallade det)

    Gilla

Kommentarer är stängda.