Varför jag lyckades

Nu tar jag visserligen Säljarguiden och vrider på den men jag vill ge min egna, exakta metod för hur jag hittade så pass bra kunder som jag gjorde (och fortfarande gör om än i mindre utsträckning). Det har varit kritiskt för att jag mått så bra som jag gjort över mina val.

Det var förstås mycket trial and error i början. När jag hittat rätt väg så la jag mycket tid på min annonstext. Det var den som skulle sälja mina största framgångar. En välskriven, målande, charmig och samtidigt tydlig text visar på intellekt, social kompetens, att jag ”vet vad jag gör” och förhoppningsvis att jag har en gnutta humor.
Bilderna skulle, förutom showcasea mina andra tillgångar, representera omfattningen av min ”verksamhet”: sporadisk och selektiv. Möjligheterna till proffsbilder fanns men var inte något jag ville ha eller behövde. Det som var irriterande egentligen var att jag inte kunde visa ansiktet, det är ju det som i huvudsak kan ge en bild av en personlighet (plus för att jag är så jävla vacker – mvh jantelagen).

Att be om email istället för att lämna ut mitt telefonnummer direkt betydde att jag kunde sålla bort den mesta skiten, få en viss känsla för personen (välskrivet mail och du har 1/5 inne) och låter mig svara i lugn och ro. Större chans att vi båda kan få en positiv och tydlig första kontakt. Från min sida var ett trevligt bemötande minst lika viktigt. Det är många säljare som anser att kunderna ska enbart vara tacksamma för att de ens får en minuts uppmärksamhet när det handlar om ett gemensamt utbyte. Att sälja sig enbart genom bilder och priser är som att sälja billig skit på Tradera. Och jag tycker att åtminstone jag är värd mer.
I just mailen ville jag även veta en del detaljer. En enkel rad får inte ens ett svar och då var jag ändå ganska duktig på att svara trots att det var ett nej tack. Är du ute efter en GFE? Middag? Bli förnedrad? De som var extra duktiga skrev även vart, hur länge och förslag på tid. Favvosarna.

FUN FACT!!!1!
Det är inte helt ovanligt att vissa skickar kedjebrev. Alltså precis samma mail till flera. Så jävla opersonligt och tråkigt m
en mina skillz på området Vad Gör Människan? gör att jag direkt känner igen dem

Sedan var det dags för samtalet. Jag ville höra hans röst, göra en pseudopsykiatrisk analys och i samma veva ge honom en bild av hur jag själv är. Bekräfta detaljer.

Någonstans i denna process använde jag mina omfattande internetstalker-skillz. Det gör man ju, eller hur?

När allt det här fallit på plats så kunde jag slappna av och fokusera på det roliga: mötet. Jag kan inte poängtera nog hur viktigt det är att vara noggrann och systematisk innan träffen, inte bara av rena trygghetsskäl. Om allt detta stämmer kan mötet nästan enbart bestå i att (i viss mån) lära känna en annan människa och inom ramarna för vår överenskommelse utforska varandra och våra fantasier. Allt upplagt för en perfekt träff, alltså.

Om ni kunde se mig innan så skulle ni se en Lisa som ivrigt memorerar honom och hans önskemål, väljer utseende efter läge och plockar vant ihop det som behövs. Noggrann med adresser och tider. Precis innan återupprepar jag hans namn, riktigt eller ej (hur skulle det se ut att kalla honom något annat?) Ett par djupa andetag och se till att allt är på plats, inklusive leendet.

En första kontakt ska vara varm. Snabbt läsa av läget: är han nervös och behöver en mer gullig tjej eller är han självsäker och vill möta en ”tuffare” variant? Precis som jag gör i alla mina möten med andra människor.
Jag skulle aldrig kunna ligga med någon hur som helst. Till och med för mig skulle det kännas konstigt, på gränsen till obekvämt. Vi kan väl utbyta ett par fraser åtminstone.
Sedan kommer vi till initiativet. Min scanning av situationen fortsätter och nervösa män tenderar att avvakta. Kanske för att se om jag faktiskt vill eller om jag blivit äcklad av honom och bara sitter kvar av ren pliktkänsla.

Kommunikation även efter mötet var viktig. Tacka, skriva något fint. Inte ”nu har jag dina pengar så good riddance”. Kunder är inte köpare av billigt skit på Tradera heller; de förtjänar mer.

Säljer man inte en upplevelse utan bara en stunds åtkomst till ens kropp så ser säkert Det Perfekta Flödet™ annorlunda ut. Men det här är mitt och det har tjänat mig väl, både i form av pengar men också i upplevelser.

3 reaktioner på ”Varför jag lyckades

  1. Det är bra att du gjorde det tydligt att detta är din värld för för den stora majoriteten är det inte såhär vad jag erfarit. Om jag skulle köpa sex hade jag valt ditt flöde iaf 🙂

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.