En dag på resande fot…

… i en svårt översexuell hjärna.

Jag märker människor, fast bara när jag har lust. Ofta noterar jag inte ens om någon pratar med mig (för att jag inte vill, har behov av det eller orkar) men ibland suger jag in varenda detalj hos någon annan.

Min dag började med tre orgasmer innan kl 10 och då hade jag redan hunnit med en rejäl löprunda. Därmed kan man tycka att jag borde vara mätt men icke. Fantasier finns hos mig nästan hela tiden men då och då tar de helt över min tankeverksamhet. Väl på flygplatsen var det kostymer överallt och ovanligt många fina sådana. Jag kan till och med titta upp från mitt studerande för att drömma mig bort i någon obskyr fantasi om en eller två av männen i närheten.

Jag börjar med att fundera på hur de är. Ser någon glad och trevlig ut, +1. Är han smart, väluppfostrad (kanske behöver hjälp med det annars?) och snäll, +1. Sedan klär jag av honom. Arm- och lårpotential? Troligtvis. Kuk? Jag inbillar mig, rätt eller fel, att det ofta går att skönja något i de där byxorna. Eller… Jag är säker på det för jag har sett det otaliga gånger. Men allt handlar verkligen inte om storlek för en kuk är så mycket mer än så. Även en icke-synlig-kuk-i-kostymbyxor kan besitta egenskaper som får mig att börja gråta och tro på gud. Där fastnar jag under en orimlig tidsrymd.

Hans preferenser kommer förstås in. Först och kanske främst hur han tar en invit. Desperat, försiktig eller självsäker? Kan han kyssas eller måste jag lära honom det också?
Och de andra detaljerna: blir han stressad över att jag kan lägga ned två timmar på att leka med honom medan han bara slappnar av? Hur är det där med pungen? Hur han ser ut, rör sig, låter. Doftar. Reagerar. Tar han tag om mina höfter och drar ned mig för att lugnt men bestämt slicka mig? Hans ansiktsuttryck och hur han möter min blick när han tränger in mig?

PLINGPLONG FINAL CALL!
Där sitter jag i en gammal bandtisha och smutsigt hår och tänker ”vad fan gör jag med mitt liv?”

En reaktion på ”En dag på resande fot…

Kommentarer inaktiverade.