Här har du en komplimang

Ni vet när man tar 1600 bilder per år, sparar 1300 screengrabs och har fler appar än antal sexpartners? Och ibland bestämmer sig för att rensa? Under processen hittar man en massa kul grejer och prokrastinerar tills man inser att det är tre dagar senare.

Först fann jag en väldigt färsk konversation där jag är så nöjd med mitt svar att jag borde ha fått skriva BOOM! Roasted! Lite som Michael Scott.
Bildresultat för the office michael roasted
(Se hela här)

Förutom massvis med fina bilder har jag ett outsinligt förråd av memes och liknande. Här är några av mina favoriter och det må vara hur osexigt som helst men nu får ni dem vare sig ni vill eller inte.

img_1778img_1779

img_1874
Följ ofoget på Instagram!

 

img_1716
Sant men hördu: *you’re

 

img_1705
KATSOTPB4lyfe
img_1706
Ingen har hittills tyckt att den här är lika rolig som jag gör, men någon av er kanske förstår att den är helt jävla underbar?

 

img_1692
Eller nej?

 

img_1638
Känner så här angående min karriär.

 

img_1593

img_1326
Gurran behöver ett ligg. Jag skulle faktiskt kunna ställa upp.

 

img_1327

img_1226
Så sant att man skäms.
img_0731
Alternativ till Vita Arkivet.

 

img_0777
Hear hear!

Imorgon: en fantastisk möjlighet att klubba din karl. Eller ska vi kalla det utmaning efter svensk manér?