Han som bara kom

Ett minne, absolut inte glamouröst, som satt sig är en dejt där det var rakt på sak som gällde.

Email som gav ett tillförlitligt men inte så eggande intryck. Enkel uppgift, lätta pengar.

Han tog med mig ned i ett rum under ett stort bostadshus. Om ni fick ett foto hade ni känt igen det. Det som var mest märkligt med hans förfrågan var att han ville ha oralsex MED kondom. Faktiskt enda gången det hänt och den där jag insåg hur äckligt det är.

Det såg ut som ett omklädningsrum och han ville att jag skulle sätta mig på en av bänkarna. Inget samspel, inget förspel. Han kom i min mun, alltså i kondomen, slängde den i en soptunna som säkert inte tömts på tio år och följde mig ut. Jag var lite förvirrad trots att han tidigare gjort det klart att det var vad han ville. Jag kanske tyckte att man kunde få en sådan runda mycket billigare.

Trots att det inte var vad jag normalt skulle välja så minns jag det som sexigt. Annorlunda och ganska hett. Han kanske hade vunnit på hästar och gjorde en hor-turné. I så fall: good on you, mate.

Happy Valentine’s, förresten, önskar jag med detta romantiska inlägg! Min dejt är ett glas riesling, Uncle Mort och kanske en omgång till av Apocalypse Now om jag vill festa till det. Inte så jävla dumt.

5 reaktioner på ”Han som bara kom

Kommentarer inaktiverade.