Ensidigt handy j

ALLA FEL I DEN RUBRIKEN, HERREGUD.

Nu är jag så trött och dålig på rubriker att jag testade en topic generator. Den föreslog bland annat ”Why Sex Had Been So Popular Till Now?” Va? Är det inte poppis längre? Får tydligen hålla mig till att generera mina egna förvirrande headers.

För att förklara lite närmare så är ett handy j ett handjobb (fast de låter inget vidare någon av dem). Med ensidigt menar jag att prova två tekniker som utförs ”åt samma håll”. Rädda mig, ordvrängare.

Med ofantliga mängder saliv eller annan lämplig lubrikant tar du tag med båda händer om kuken, sluten cirkel. Rör ena handen upp och låt den ”lämna” kuken och precis då gör du samma sak med den andra. Tillbaka med första handen, upprepa. Låt din partner recensera tekniken.

Sedan testar ni det motsatta. Första handen ovanför, dra ned, släpp, andra handen direkt efter.

Spejsa till det med att vrida lätt på vristen åt vardera håll. Prova olika hastigheter. Jag tycker att ett lätt grepp är att föredra, speciellt den andra kan göra den stolta bäraren känslig.

Dessa fungerar bäst på icke-omskurna eftersom förhuden vid teknik 1 aldrig dras ned och vid 2; stannar nere. Ladies, keep it wet.

Mina erfarenheter är att 1:an är det mer populära alternativet men de har båda uppskattats; om inte annat för att det känns så annorlunda.

Kul va? You’re welcome.

hands-32
Och sedan tar du snällt emot din belöning.

2 reaktioner på ”Ensidigt handy j

  1. Fattar inte hur jag har kunnat missa din blogg tills nu. Den borde vara en feature i massmedia. Du sopar banan med alla så kallade sexexperter.

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.