Några sociala dagar

Nu reser jag bort för att bete mig som folk ett tag. Mat, alkohol, titta på saker, kanske sex om lusten faller på (om inte får ni nog ringa efter hjälp).

Det innebär att bloggen kanske får lida lite då jag inte behandlar den som ett Instagramkonto. Eller så städar jag upp några av mina 76 drafts. Mitt sällskap kan möjligtvis svika mig en kväll och då kommer säkert något känslosamt ”hot mess”-inlägg upp.

Ska bli kul att packa ned vårjackan, fina skor och klänningar, släppa ut håret (bokstavligt talat) och se ut som något annat än en nörd. Lite varmare, en del bra viner och massvis med kolhydrater. Bäst.

Har ni några funderingar så släng iväg ett mail; jag är väldigt inne på att avslöja mina bästa sexknep just nu.

2 reaktioner på ”Några sociala dagar

  1. Nästa gång du är ressugen så kan jag ta med dig på en uppfriskande skotertur, bävergäll obligatoriskt, varma utomhusbad frivilligt.

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.