Hips don’t lie (to your face)

Antingen så spenderar jag två veckor med detta i draftform och när det väl publiceras får ni vira in er i en filt och ta en dag ledigt eller så delar jag upp det i avsnitt. Härmed påbörjar en guide om BJs.

Något som ofta försummas är resten av kroppen när man fokuserar på en specifik del, kuken alltså. På knä; om han inte är överdrivet kittlig, prova att håll händerna bakom honom så högt du kan och dra ned ändå till anklarna, gärna löst med naglarna. Vid svanken lär du ”plötsligt” få kuken väldigt djupt så var beredd på det (för det är amaaazing).
Med honom på rygg; sträck då och då upp båda armarna, dra de ned över bröstet och lägg ett litet tryck mot nedre delen av magen. Prova även att ta tag i sidorna (så högt du når) och dra försiktigt nedåt. Eller ett fast tag om höfterna och lyft uppåt. Du kommer inte kunna lyfta förstås, så stark är du inte, men känslan är att du vill ha honom ännu mer.

Simpla tricks för att variera vad du gör med händerna- Jag sätter en tia på att det kommer uppskattas!

4 reaktioner på ”Hips don’t lie (to your face)

  1. Jag antar inte vadet och det är nog ett bra beslut, söta. Jag skulle förlora hela tio kronor 🙂 Ingen kan väl boka bara en timme med dig om man läst ens en tiondel av din blogg? Hur ska man hinna med allt?? Synd att du inte gör helnättet… Eller hela helger…

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.