Två års mind fuck

Under ett tag nu har av all jävla skit jag läser/ser/hör har en sak stuckit ut extra. Och det säger en hel del.

Kort och koncist: Hur går feminism och dess ivriga förespråkare ihop med islamism och dess kultur och människosyn?

En dröm såhär på onsdagsmorgon är att en sådan person kan svara på frågan. Veronica Palm, Linda Snecker, Karin Rågsjö, Magdalena Andersson kanske? Eller varför inte alla som påstår sig vara feminister medan de försvarar EN VISS kulturs kvinnoförtryck och förminskar brotten som begås av dess män. Oavsett politiker, journalister eller andra grupper där vettiga människor är svårare att hitta än messmör i London. Det måste finnas en korrelation och ett samband annat än ren och skär dumhet + naivitet + hjärntvätt.

Om någon någonsin sett vad som skulle anses snudda vid svaret; vänligen hör av er.