Stars of Rosa Sidan pt2

Jag har tidigare ”analyserat” vissa annonser som jag inte har tillräckligt med negativa adjektiv för att kunna beskriva. Även rubriksättningen har gjort mig upprörd. Varför jag bryr mig så mycket är oklart men som självutnämnd expert på allt och framförallt sexarbete blir jag helt paff över att 1, man kan vara så uppenbart osmaklig och/eller korkad och 2, män finner det attraktivt.

Nu har jag stött på en annan stjärna och jag brukar ibland kika in hos de jag inte känner igen. Men så möts jag av en av de värsta annonstexter jag läst. ”Lisa, du är bara avundsjuk för du är så gammal (ja, 82 år enligt vissa, alltså mer än 50 år mer än vad jag är, vad säger det om mitt sätt att skriva?) och har säkert slapp fitta och är nog fet och ful”. En klassiker. Ni får tro vad ni vill men nu kommer jag dissikera hennes text.

Hennes grej är camshower, underkläder, bilder osv så ni vet.

Vågar inte länka profilen för att det tydligen är koppleri men ni hittar lätt om ni söker. Bra tjänster möjligtvis, det kan jag förstås inte avgöra, men hjärnkontoret lämnar mycket att önska.

Det som står ut mest är egentligen hennes skrivspråk. Nu ska man komma ihåg att hon är tonåring men en annons om sexarbete är inte en statusuppdatering på Facebook herregud.

YAAY!! Happy visar dock inte ansiktet men jaa jag är rätt busig Wink haha

För det första räknade jag det till 34 smileys i annonsen (sa jag att jag prioriterar min tid väl?) Alltså fler än antalet väl valda uttryck. För det andra tycker jag att den här meningen är en bra inkörsport till vad som väntar. Spännande!

kan också onanera mig våt och kladdig med godisklubba

I musen? For realz? Socker där är ett recept på sjukskrivning.

och alltid har genomvåta trosor

LÖGN!

Tycker det är så härligt snuskigt att just du köper mina trosor 
/ ännu våtare blir dom om jag vet att trosorna jag har på mig ska iväg till just dig
/ Gör mig grymt våt att just du ska se på dom

Just du.
Ja, precis just du, kära, godtrogne tänker-enbart-med-kuken-man.

och då måste jag bara onanera i dom flera gånger av kåthet ju Wink mmm är så grymt skönt ju!

Lögn igen. Möjligtvis blir hon kåt av att tänka på alla pengar hon tjänar men knappast att grabbar och gubbar där ute sitter och luktar på hennes trosor medan de runkar frenetiskt.

hur många dagar jag ska ha dom på mig

Undrar stilla var maxgränsen går men som en hustler själv är jag övertygad om att ”fyra dagar” egentligen betyder en för mottagaren lär knappast märka skillnaden (”jag är bara så fräsch att det inte blir skarpare än så här”). Om hon mot förmodan faktiskt följer detta så verkar det knepigt; hoppas hon tar betalt per dag så kunderna inte krockar. Men vem vet, att ha samma underkläder flera dagar i sträck kanske inte ett problem för vissa. Eller, om det är riktigt avancerat, har hon ett kollektiv i stil med vad de gör i Orange is the new black. Det vore coolt!

Bara genom att prata om det nu gör mig så våt genom trosorna

😀

OBS OBS!! Se mig tränga in i min trånga lilla mus, se hur trång jag verkligen är i mina heta videos

Ni vet redan att jag har en aversion mot att kalla sig trång men det roliga här är att hon la OBS OBS!! före. Vad är grejen?

Och min favorit:

Jag älskar bara tanken av det att det får mig att komma nästan direkt!

Tanken på när cashen rullar in. Jag vet hur det är. Men det är en dålig och genomskinlig lögn.

Maila mig (hej@lisaslappar.com) om ni har förslag på andra roliga annonser. Var det här jättelol-igt så säg gärna till där med. Om ni tycker att jag är elak och bitter så behåller ni det för er själva.

Mvh
Lisa, 82 år
Grundare och forskare i Omfattande Sexuell Forskning™
Kritikern som själv vägrar kritiseras
Blogginnehavare som filtrerar besökarnas negativa åsikter
Troende av läran ”skriv vad du vill i din egen jävla kanal”

En reaktion på ”Stars of Rosa Sidan pt2

Kommentarer är stängda.