*Konstruktiv kritik*

…obekväma frågor eller en åsikt från Lisa resulterar inte sällan i:
Du har ingen rätt att uttrycka dig för du skriver bara om sex.
Håll käft, du säljer sex.
Våga inte ens sticka fram nosen för du *insert något som har med mig och/eller mitt leverne att göra*.

Alltså allt som vissa bestämmer tyder på ointelligens och därmed förbrukar min rätt att tänka.

Lite grinig, hörs det? Visserligen förkyld men trött på att mina val ska tas upp oavsett fråga för att misskreditera mig. Det där stigmat visar sitt fula tryne igen. Så istället för att ta det som en man får ni ta del av lite gnäll. Dessa personer kan jag inte bemöta med det ovanstående utan måste bara anse diskussionen avslutad. Jag skulle aldrig använda någons sysselsättning eller ”titel” som slagträ. Jag dömer däremot människor i tysthet, hela tiden. Gissningsvis kommer det fram när de vettiga orden tagit slut. Tänk er en värld där folk fattade var gränsen går mellan ” det här är bra att säga” och ”dags att hålla käften”.

Ska vi titta på Totoro istället? Han håller tyst hela tiden.

totoro2

2 reaktioner på ”*Konstruktiv kritik*

  1. Uppskattar oerhört mkt att du skriver och har åsikter om saker utanför bloggens ursprungliga syfte

    Jag älskar kvinnor med väl fungerande hårddisk.

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.