En helg såhär på sluttampen

Skrivet igår, kunde ej publicera då de inte lärt sig hur man sätter upp konsekvent fungerande wifi i det här landet.

Helt. Jävla. Slut.

Ännu en bisarrt innehållsrik resa. Känner mig både energisk och trött på samma gång. Jag är känd som en rolig reskompis men är man ute efter ”en avslappnande promenad, sol & bad, en god bok och ett café” så får du nog ta med någon annan. Ni får läsa om en bråkdel av mina äventyr från denna steam roller.

Igår var vi kulturella på gränsen till mind fuckery. Skulle gissa på fyra timmars äventyr inklusive bergsklättring och rugby (ej aktivt deltagande) med några lokalare. I ett land där vin är nationalsporten var det bara att hänga på även där. Vi insåg att vi inte skulle lyckas ta oss till en restaurang men hittade däremot ost och två fransoser som gladeligen konverserade på knackig engelska. Visste ni att man charmar brallorna av fransmän om man yttrar cirka fem ord på franska? Mello med motvillig kompanjon, han låtsades inte ens vara road. Traditionsenligt med andra ord. Förresten är mello överlag skräp men med svenskheten i blodet ligger det en charm i att klaga på akterna, programledarna, skämten och utstyrslarna. Skaffa sig förutbestämda åsikter om artisterna innan de ens hunnit upp på scen. Det är lite som en trafikolycka; man kan inte titta bort.

Började dagen med bollsport. Ja; två varianter, heh, och jag är förbannat bra på den ena men helt kass på den andra. Sprang mest och jagade tennisbollar som jag inte lyckats träffa, eller kanske faktiskt träffade men åt fel håll. Det är fan en bedrift i sig. Mitt sällskap var tålmodigt men erkände att han mest tittade på min rumpa när jag böjde mig cirka femhundra gånger. Plockade en apelsin från trädet precis ovanför skylten ”please do not pick the fruits”. Skitäcklig. Onödigt.
Sedan poolen som var bland de bästa jag upplevt. Egentligen hatar jag klorin men stod på händerna inom fem minuter som den åttaåring jag innerst inne är. Det blev mer 18+ när han bar mig bort med orden ”I’m taking you to my lair”, drog undan min bikini och knullade mig helt resolut mot kanten i en alkovliknande hörna. Påmindes om vad vatten gör för friktionen men den sexuella dammen som brast gjorde det värt det. Mind you; vi var ensamma men risken att bli upptäckta var synnerligen stor. Gymmet bestod i att se hur snabbt löpbandet kunde gå: 25km/h, helt galet. Det är väl omöjligt? Varför berättar jag detta?

Vi betade av en lång kustremsa, körde vilse, gick vilse, klappade katter, var med på högmässa i en katedral där min reaktion var ”synd att något så vackert representerar något så vidrigt”. Religion, alltså. Efter middagen och en halv flaska take away-vin slet jag av hans kläder och bevisade att jag fortfarande vet vad jag gör, utan tvekan. Enligt kutym hann jag knappt komma ur duschen innan han somnade; enligt Omfattande Sexuell Forskning™ gör orgasmer män trötta, tesen dessutom förenlig någon slags medicinsk standard. Oh well, får väl bjuda på den. Jag önskar jag kunde visa er en bild på honom just nu. De flesta karlar ser ut som konstiga pungdjur när de sover.

Fun fact! Egentligen är jag ganska spontan men det finns en gräns. Efter en rejält oförutsägbar dag insåg jag att min extra-mega-snygga klänning inte passade skorna. Höll på att börja grina i ren frustration och män som borde veta bättre säger ”snap out of it!”
Vill då påminna om detta träffande uttryck:


Återigen; varför berättar jag det här för er? Måste vara mitt mest intetsägande inlägg på länge. Någonstans tror jag att det där äventyrs-kliandet har lugnats temporärt och jag ”måste” dela med mig av glädjen!!!11 Ni tenderar att uppskatta mina berättelser ur ”verkligheten” så det kanske inte är så dumt ändå.

Ska vi slå vad? Om han får mig att komma innan hemresan så får ni ett tips om ett riktigt bra BJ-knep, beprövat och högst färskt. Skitsamma, det kommer ni få i alla fall. För chansen att jag vinner vadet är liten och knepet är ruskigt bra.

7 reaktioner på ”En helg såhär på sluttampen

 1. Du är nästan lika tokig som du är underbar! Din humor lyser verkligen igenom och ämnet var en fröjd att a del av!

  Gilla

 2. Det är verkligen ingen bra ide att säga åt nån att ta det lugnt när den är upprörd…Kul resa, glöm inte tipset 🙂

  Gilla

  • Två luddiga svar, Andreas:
   1, ingen du troligtvis känner 😉 Skämt åsido, jag vill inte beskriva honom mer.
   2, han var charmig, intelligent, rolig och attraktiv och vi har en kontakt som gjorde resan naturlig.

   Gilla

Kommentarer inaktiverade.