Ett magiskt grepp

Det ligger någonting väldigt speciellt i att bara ge. En partner som till fullo kan ta emot utan dåligt samvete. Lotterivinst och guds uppenbarelse och så vidare, ni vet.

En teknik som sänker de flesta börjar med herren på rygg; avslappnad och definitivt förväntansfull. ”Vad hittar hon på idag?” Jo, kära du, jag ska utsätta dig för ännu en av mina många talanger.

Ibland kan jag använda båda händerna under ett BJ. Till och från växlar jag mellan att hålla mig relativt stabil och att låta handen befinna sig någon annanstans. Varför inte här?
Lägg handen med handflatan uppåt och fingrarna med ett lätt tryck mot perineum.

Eftersom handtaget är lättmanövrerat går det att komma åt allt i från roten ned till det som män får bögskräck av. I början försiktigt; är han en såndär som inte vill bli kittlad så undviker man naglar. Eftersom riktiga män inte håller på och rakar sig utan är sexiga och trimmade så är ett hett tips att preciiis snudda vid de små hårstråna.

Alltså: handflatan upp. Tummen mot ljumsken. Se vad du i övrigt kan få en hisnande respons av.

Poängen är att massera allt inom räckhåll. Alla duktiga flickor vet att omväxling är lika med framgång så jag behöver nog inte tydliggöra att samma princip även gäller här. Då vi har belönats med något så fantastiskt som fingrar går det att komma åt allt på en gång så det är bara att passa på. En annan upprepning är: keep it wet, ladies! Och så håller vi i hatten (och en mjuk men fast och värmande hand stilla sluten om hela ”området”) när han kommer för det blir en högst angenäm och explosiv affär.

Do it! Do it now! sa en sexbomb med härlig tysk brytning tydligen när jag var för liten för att hålla med.

4 reaktioner på ”Ett magiskt grepp

Kommentarer inaktiverade.