Servitören

Jag är inte ett dugg intresserad av yngre män, alltså i min egen ålder eller yngre. Min första riktiga pojkvän var sju år äldre och det är mycket när man är i tonåren. Sedan dess har åldersskillnaden varit 10-15 år varav rekordet faktiskt är GH. Han är liksom gråspräcklig och jag har inte ens en rynka.

Undantag finns förstås. Jag var på ett av inneställena vid Stureplan en gång och har aldrig gått tillbaka men så blev det. Brukade inte vara så kärringtråkig då. ”FÖR HÖG VOLYM! FÖR MYCKET FOLK!”

En servitör svansade runt oss och särskilt mig. Blond, ljus, blåa ögon. Vacker; lite som Saucedo. Alltså inte min typ men han charmade mig ändå. Strax efter midnatt kom han fram igen och frågade om jag ville ta en drink någon annanstans; som var ”inte på jobbet”. Aldrig blyg, always game. Vi gick.

Den där drinken glömdes bort i Gamla stan någonstans. Vi kom inte en meter utan att känna oss tvungna att ta på varandra. Någonstans i utkanten av Södermalm orkar vi inte vänta utan har sex knappt två meter in i buskaget. Det var så vansinnigt upphetsande när han slickade på fingrarna för att blöta mig; fanns absolut ingen tid för förspel. 

Med tallbarr i håret och säkert något i trosorna snubblade vi hem till honom. Han bodde i ett av de jättegamla husen på Söder; 1,50 i tak och knarriga, ojämna trägolv. Det blev tydligt att han levde på pappas pengar och jobbet var något slags ”I’ll cut you off if you don’t get a job”, typ. Hans vänner hade festat där hela kvällen så det var en högljudd, grabbig stämning jag aldrig riktigt tyckt om oavsett ålder. Han ville att jag skulle sova över men det kändes lagom att ta farväl här och behålla ett sexigt minne.

Walk of shame-ande har aldrig stört mig. Har jag haft roligt? Träffat någon intressant människa? Syndat? Struntar högaktningsfullt i om andra har åsikter om det. Ser det som att gå hem lite mer välklädd än vanligt.

2 reaktioner på ”Servitören

Kommentarer inaktiverade.