Innan du får kalla mig svennehora

Förra året startade jag en tråd på Flashback om hur andra tjejer upplevt invandrare i skolan. Jag och många andra har råkat ut för oerhört omfattande kränkningar.
Självklart fanns de som drog ”du är ju hora”-kortet. Flera besvarade idiotin i att förringa mina åsikter och val. En av favoriterna var denna:
 Ursprungligen postat av [användare]
Fast du är ju en hora. Hela ditt yrke är nedsättande, sexistiskt och du blir sexuellt objektifierad av alla män du säljer sex till. Du är helt fel person att kritisera deras beteenden. Skulle det varit acceptabelt om det slank ner en tjuga i trosorna på dig för varje nedsättande kommentar du fick utstå?

[smarta, roliga användaren]
Du tänker helt fel, antagligen för att du är en lågutbildad loser alternativt en 14-årig snorunge. En hora väljer fortfarande vem hon säljer sina tjänster till, så innan dessa nedsättande kommentarer ens får ske så ska dom båda vara överens om det, sedan ska invandraren betala överenskommen summa, hon ska sedan dessutom gå med på att den summan ska stoppas ner i trosorna på henne. Efter allt detta har skett så får han kalla henne för svennehora.

Jag skulle vilja tillägga: om jag hade fått en tjuga varje gång jag blev kränkt hade jag varit miljonär. Och  slantarna hade inte kommit från sexköpare.

3 reaktioner på ”Innan du får kalla mig svennehora

Kommentarer är stängda.