Ja, jag undrar egentligen

Finns mycket att beta av i ämnet. Börjar lite lätt om vad en potentiell kunds kontakt får mig att fundera över.

Egentligen har jag många exempel på att min undran är omotiverad men ändå tänker jag: varför köper han sex? Det finns förstås många olika anledningar och jag kan ju inte fråga honom direkt. Men när någon har alla malkulor i garderoben kan jag inte låta bli att åtminstone grubbla över det.

Är det en sådan där utmaning jag alltid söker? Det handlar endast om nyfikenhet och inte (ännu) ett av mina sätt att döma andra. Lovar!

Vissa berättar varför de vill träffa mig. Nyskild, alldeles för upptagen, söker en specifik tjänst som kräver en viss erfarenhet, svårt att finna ”utövare” av specifika tjänster, betalda eller ej, vill vara otrogen, tänder på att köpa sex, har en problematik man exempelvis skäms över, vill gå i sexskola, öka sitt självförtroende, en önskan att sluta vara oskuld.
Men de flesta gör det inte och även om en anledning ges vet jag inte om jag alltid tror på den.

Skitsamma. Jag funderar ofta på varför när det 1, är rätt uppenbart att de kan snärja vilken puma som helst och 2, inte gör sitt motiv tydligt, medvetet eller ej. Ni grabbar; vad säger ni? Varför köper ni sex? Och säljare; händer det att ni undrar samma sak eller övertänker jag som vanligt? Skicka skyndsamt svar till: hej@lisaslappar.com