ALLA kvinnors dag <3 <3 <3

Idag är det dagen då manshat och ryggdunkningar flödar! Priviligerade, vita kvinnor låtsasbryr sig! White knights hejar på med kuken ut-och-in!

Feministerna står upp för alla kvinnor. De stöttar helhjärtat oss som väljer att sälja sex, glädjs åt att vi är framgångsrika ”egenföretagare” och lyfter stolt vår sak! Vi blir sedda och behandlas som vuxna, tänkande människor. Vi kallas medsystrar och retweetas och allt vad fan man nu gör.

Bra så? Eller ska vi återgå till verkligheten där precis inget i det tidigare stycket faktiskt händer? Vi är fortfarande viljelösa idioter som behöver räddas och hjärntvättas.

Jag är ingen feminist. Det är numera ett fult ord och endast lämpat för en högljudd elit. De använder mindre lyckligt lottade tjejer som slagträn för att få fler likes eller röster. Det handlar om hat, fejkad #kärlek och att upprätthålla en image bland sina gelikar.

Antingen är det ALLA kvinnors dag eller så kan ni skita i det. Sexarbetare finner en jävla massa shaming, victimizing och ganska exakt noll verkstad hos dessa ”förebilder”.
Griniga 90-tals-Lisa säger: thank you very much! NOT.

.
.
.

I och för sig; när ni är upptagna med att egorunka istället för att knulla era karlar cashar jag in. Så några av er kanske förtjänar ett mindre ironiskt tack.

6 reaktioner på ”ALLA kvinnors dag <3 <3 <3

  1. Bästa Lisa. Jag önskar dig inga gratulationer eftersom de är överflödiga. Du har så rätt i ditt inlägg och jag delar det så gott jag kan. Du är en röst för alla sexarbete och den borde bli hörd. Sedan att du är förförisk och sexig som få hör inte hit…

    Gilla

  2. Det bästa jag läst under denna dag av ren skit. Det lät fel, jag menar att det är 400% bättre än det minst hemska jag läst. Du vet vad riktig kamp innebär. Lisa: Hatten av och all respekt.

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.