Mindfuck for dummies

Jag skulle vilja påstå att jag besitter överlägsna mindfuckery skillz i de flesta situationer. Sälja batterier till Clas Ohlson, ni vet. Vilket är det enda jag köper där (Uncle Mort är törstig). Fun fact!!1

Allas vårt favoritobjekt i bloggen, och i mitt fall; livet, är förstås GH. Det där var till viss del ironiskt, fast ni verkar faktiskt tycka att han är spännande. Han kan inte bara knulla mig som ingen annan kan; hans penisego penetrerar även min hjärna med bravur.

Ni vill ju ha en update så här är den:

1, Vi ska resa bort om en vecka. Jättebra idé! Återkommer självklart om det.

2, Han har smsat mig mer de senaste dagarna än han brukade göra under en hel månad när vi inte befann oss i ett verklighetsvridet limbo.
Får dock erkänna att jag inte kunnat låta bli att svepas med i hans mer sexiga meddelanden men det är precis på den nivån jag ligger. Tydligen gör inte han det.
Några utdrag som följer.

Angående kulturella platser:

”Can you get yo ass here quick pls? I can’t do this kind of place without you!”

GROW UP!

Kommentar till jättefin bild:

”I found a little spot of paradise in *ställe jag alltid velat åka till, din jävel*. As usual only you missing.”
”Nice place to while away the hours thinking about you.”

Lite gay, tycker ni inte?

Efter terroristattacken nu senast i London tyckte han plötsligt att vi skulle flytta till Nya Zeeland.

”Fuck I miss you, miss.”

En av de minst förvirrande på grund av svordomen.

”I love you, Lisa. Have done since I first told you and always will.”

Soppy bastard.

Oooooch så vidare. Det där är ett urval av de senaste tre dagarna. Vänligen notera att jag inte repriserade hans kärleksförklaringar.

Ärligt talat så känner jag inte så mycket när han skriver såhär men det är definitivt förvirrande. Vissa tycker att jag är självdestruktiv som fortfarande har kontakt med honom men som singel, helt utan åtaganden och en äventyrslust utan dess like har jag inget att förlora. För att vara ärlig har mina odefinerbara relationer på sistone varit krångliga men det finns ingen risk att jag blir uttråkad i alla fall.

Nyfikna själar får imorgon läsa om den ovan nämnda sextingen (kan inte bestämma mig för huruvida jag ogillar uttrycket).