OMG SHUT UP!

Nobels fredspris går till: uppfinnaren av noise cancelling headphones!

När jag sitter i en hotellounge brukar det vara jag; i knallrosa gympaskor och bandtisha (gillar mina bandtishor, märks det?) och affärsgubbar.

Kombinera det med att jag har glömt mina hörlurar = BOOM! Hatisk Lisa.

Fy fan vad mycket skit folk snackar. När de tar samtal går de över till mig för att inte störa sina jävla kollegor som att jag minsann kan utsättas för det istället. Jag brukade vara en av dem och förstår inte hur jag kunde stå ut så länge som jag gjorde.

Corporate bullshit bingo med Lisa:
Due diligence
Profitability
*Gubbig/grabbig humor*
Implement
Action item
Reorganize
Retention
Quick win
Milestone
Best practice
你多吃一点。

Överväger att sätta upp en skylt: ”pay me and I’ll listen to you, or, SHUT THE FUCK UP.”