Sexskador

Apropå mina stora blåmärken från häromkvällen så kom jag att minnas några andra som satt mig i prekära situationer.

En kinky kund som jag träffat några gånger frågade om han fick smiska mig lite hårdare denna gång. Jag borde ha tänkt på att jag får blåmärken ganska lätt men det var väl inte viktigt då.
Sagt och gjort; jag var väldigt röd men det kändes inte så farligt. Vad jag inte visste var att det röda skulle utvecklas till andra färger och jag brukar inte spegla mig naken bakifrån så ofta. Min mamma såg dock och påpekade det på stranden varpå min ”herrejävlar måste komma på en ursäkt och det nu!”-tankerush slog igång och den var så fruktansvärt effektiv att mitt svar blev: ”oj, konstigt, undrar var det kom ifrån”. Så mycket win.

När jag löst dejtade en kille (vars bil jag oavsiktligt repade) och samtidigt sålde sex hade jag haft en otroligt het träff med en kund som var lika tänd på ”restriktioner” som jag. Han hade hållit mina armar över huvudet och knullat mig bestämt (wank bank-minne deluxe). Det hade lämnat tydliga handavtryck vilka jag inte kunde förklara för min dejt, framförallt för att han uttryckligen hatade prostitution. Han var helt övertygad om att jag hade blivit misshandlad. Asjobbigt och troligtvis så traumatiserande att jag inte ens kommer ihåg vad jag skyllde på men det måste ha gått bra eftersom vi fortsatte dejta ett tag därefter.

En av mina absoluta favoritkunder som jag träffat många gånger och utvecklat en stor tillit till hade hållit ett fast tag om min hals (återigen något som är extremt tändande). I stundens hetta, när jag bad honom göra det, räknade jag inte med att behöva ha halsduk de kommande fem arbetsdagarna.

Behöver jag ens ta upp carpet burns? Mitt finaste minne i ämnet var när jag hade fixat en grej under skrivbordet iklädd kjol på jobbet och när säljchefen frågade vad jag gjort skojade jag att om det var carpet burn.

”Haha ok men vad är carpet burn?”

”Ehh jo alltså.. det är liksom…” ensue förklaring AV VAD CARPET BURN ÄR! FÖR EN KOLLEGA! Inte alls awkward.

En gång bet jag GH så hårt att han hade nervproblem i fingret i flera veckor.