Kunden har alltid rätt (haha nä)

Jag har haft många träffar jag inte funnit njutbara. Det spelar ingen roll hur fancy eller dyra vi horor är; vi har alla mött människor vi helst inte hade. Jag har lyckats undvika den otäcka, elaka eller rent av farliga typen men det har hänt att jag känt mig äcklad när jag stapplat hem från en dejt.

Några exempel där kunden klarat alla mina ”test” med bravur men ändå…

– Ser fräsch ut men efter fem minuter svettas som Usain Bolt och delar gladeligen med sig av sitt sodiumkoncentrerade sekret all up in yo face.

– Siktar dåligt och satsen hamnar överallt, typ håret, i öronen eller på den del av ryggen där ingen kan nå för att torka innan toppen ska på. Man kan i alla fall FÖRSÖKA undvika??

– Säger grova saker vi inte kommit överens om. Tänk er ungefär såhär:
Kund: ”du är en sådan äcklig liten hora, din fitta som hundratals andra knullat är så jävla skön, tänk om din mamma såg dig nu”.
Lisa: ”????”
Inte ok om man inte tydliggjort att dirty talk på den nivån är välkommen. Läs på, för helvete!

De värsta jag råkat ut för, och dessa kan som tur är räknas på en hand, är de som blivit totalt ointresserade och kalla efter sex. Jag behöver inget pillow talk men man kan väl för fan vara lite medmänsklig? Jajaja, jag vet att han betalar och inte egentligen bryr sig om mig. Ja, jag har befunnit mig i sitsen där jag haft satsen över mig samt kanske en kondom vid särskilda tillfällen och en kund på väg ut ur rummet. ”Han hämtar nog papper”. FEL! Städa upp, bitch, klä på dig och smyg ut.

Det komiska är att dessa (jag kan räkna dem till fyra) har varit jättetrevliga i efterhand och velat ses igen. Ändå är de otrevliga kunder just då. Och JAG HATAR OTREVLIGA KUNDER! Därför är jag aldrig en otrevlig kund själv.