Åker norrut med Augustines

Det är alltid härligt att i panik ta sig till flygplatsen med hopp om att man inte glömt något superdupermegaviktigt och upptäcka att flyget är försenat.

Min idé, som GH tyckte var jätterolig och bra, är att dricka massor, somna på en bänk, missa flyget och hamna i fyllecell. Han tycker jag ska se om Parks and recreation för fjärde gången och vänta vid gaten ifall något ändras. Vad säger ni?

Eftersom jag är en förnuftig och förutsägbar vuxen människa har jag inte tagit med vita wedges med öppen tå; ingen skulle ju ha sådana i april någonstans som är nästan lika långt norrut som Stockholm. Jag tänkte inte ”satan vilka snygga skor; de hade jag glömt att jag har, de är lämpliga och passande”. Och jag har självklart inte packat 17kg för fyra dagar inklusive ett brädspel, läskigt heta underkläder och en flaska vin (”för det är svårt att hitta dit vi ska åka”). Tepåsar i jackfickan och nio läppglans i väskan (ja, 9) är väl brukligt?

Jag har inte heller varit våt i 75 timmar i följd eller fantiserat om vad som kommer hända när vi ses. Speciellt inget som är relaterat till hans tidigare förfrågan om analsex. Rep? Det skulle väl ingen packa för en weekend!

Nä, allt är som det brukar i mitt resonabla liv. Nyktra beslut och rent samvete.