Prioriteringar

De senaste dagarna har varit hektiska. Det hjälpte inte att lördagen bestod i 12 timmars drickande som avslutades på ett casino där jag (som brukligt) sopade blackjackborden till alla highrollers förtret.

Igår märkte jag att jag måste ha blivit gammal för under bakisruset, som bland annat innefattade att somna på hyrbilskontoret och slå huvudet i ett handräcke, fick jag spontant lock för öronen både en och fyra gånger. Definitivt en ny touch. Brukar inte försätta mig i bakfyllesituationer så mycket längre.

Med den ointressanta och osmickrande berättelsen ur vägen så ska jag förstås komma till det ni vill läsa. Angående min rubrik så var det inte helt lätt att hinna med allt men det är inte längre en fråga huruvida det bli intensivt, ohämmat sex med GH.

Såhär är det: det finns omöjligen en bättre känsla än när GH visar upp sina cunnilingus skillz. I fredags drog han ut på det så pass att jag höll på att svimma av syrebrist. Min hjärna stängs av och ibland även mina livsviktiga kroppsfunktioner, som att andas typ. Jag var tvungen att pausa för att dricka vatten och när jag hunnit fram till bordet kom han upp bakifrån och satte upp mitt knä på fönsterbrädan.

”Hold on tight, honey”, sa han med sin äckligt sexiga röst. Fanns ingenstans att direkt hålla i mig dock så jag satte upp armarna mot rutan för att inte mosas mot den som en seriefigur.

Jag var redan uppvärmd (”two in the front, two in the back, take it up the crack”. Herregud, jag ber om ursäkt) så han behövde inte jobba alltför mycket för att komma in i mig. Känslan av analsex är svår att beskriva men ett av mina favoritord lämpar sig väl: hisnande. Jag fick hålla för munnen av respekt för potentiella andra hotellgäster i korridoren.

Så! Ja! Jag fick kuk i rumpan! Hurra!

Följande tre morgnar har jag gått ned på honom innan han hunnit vakna till liv. Kommit två-tre gånger per dag. Tog honom riktigt djupt med bakhuvudet mot ett handfat på ett event. Teasade oss båda på ett hyfsat diskret vis i jacuzzin.

Gjorde även ett kort återbesök till varianten ”finger blasting i bilen” som var tekniken som fick mig att komma med fötterna på instrumentbrädan på en landsväg i Frankrike. Den här gången inte till avslut; någon måtta får det vara. Han kan för övrigt inte köra bil som en vuxen människa ändå.

Vi hade väl lite att ta igen.

Sedan vet jag inte riktigt vad jag håller på med för han säger att han älskar mig och jag svarar inte. Och samtidigt planerar han nästa resa.

”Hold on tight” får mottot vara, grundat i ett nytt minne för min wank bank, och jag plockar fram popcornen för att förundrat beskåda vår collision course.