Wank bank – en förklaring

Jag har fått frågan om ett uttryck jag ibland använder – wank bank. Så varför inte förklara?

Wank vet ni nog vad det är. Ett utomordentligt, högst brittiskt, ord för onani. Side note: vad jag tycker om UK kan ni läsa mer om här om jag inte varit tillräckligt tydlig i mina inlägg.
Bank säger sig självt.

Så wank bank är helt enkelt en vacker och mytisk plats i människans hjärna där fantasier och minnen lever för en enda sak: att bidra till bättre wanks.

Min är som ett bibliotek. Jag har ungefär samma kapacitet som ett Amazon.co.uk-lager fast säkert 100 gånger snabbare. Det finns förstås ingen vettig organisation, kategorisering eller innehållsförteckning, det är ju jag, liksom, utan den spottar ur sig inspiration helt random.

Alla har en och om ni inte hade ett namn på den innan så har ni det nu. Några av er har en liten mapp med mitt namn på, antingen genom möten eller till och med inlägg från bloggen. Kul! Jag ska fortsätta försöka skriva fina lappar att peta in i den.