Det här med dickpics

Tydligen skickar kidsen bilder på kukar till varandra. Låter inte klokt. Själv grejen är dum, förstås, men det är ju kids. Det som är mest förbluffande är att man tycker att det är en god idé att 1, sprida bilder på sin kuk till alla 2, bekräfta att en kuk ser helt bisarr ut utan helhetsbild och 3, tro att det verkligen ska bringa positiva reaktioner?

Jag har fått min beskärda del och ni vet ju vad jag tycker om det. Vad ska jag göra med en bild på din kuk? För det första blir jag förvirrad och ibland vill jag gräva mig in i avsändares hjärna för att luska ut varför personen i fråga ansåg det lämpligt att ta bilden och sedan skicka den till mig. Vad är förhoppningen? För det andra blir jag lite förnärmad. Jag tycker ändå att jag har skaffat mig ett hyfsat anseende, oaktat innehållet i min blogg eller andra medier. Det borde vara uppenbart vid det här laget att jag inte suktar efter kuk hur som helst. Ett intresse för sex innebär inte att jag plötsligt är ett villigt ”offer” för någons exhibitionism.

Där har vi nog grejen. Man förväntar sig inte att det återgäldas. Det måste handla om att man bara vill visa upp sig, eller vad tror ni? Peniskomplex? Eller tvärtom; gigantiskt penisego? Har ni några teorier så maila mig: hej@lisaslappar.com.

Jag vill inte ha nakenbilder och speciellt inte på könsorgan. Osmakligt, på min ära.

Anyway, keep it in your pants. För foton, alltså. Som du skickar till mig. Och från och med nu slutar med det.