Ta, ta och ta

24 timmars megaintensiv dejt. Som vanligt med honom.

Nytt för i år är att han fått ett namn; vad jag kallat honom tidigare låter inte så trevligt. Om ni behöver en uppfräschning av minnet nämns han bland annat här och här.

Hej, Niclas!

Över till ”en helt vanlig tisdag, Lisa & Niclas style”.
Vi började med att prata om konsumtionsmönster. Jag mådde illa och tjatade om att jag var jättehungrig. En ren drömfärd alltså, i hans nya bil som jag sa såg ut att vara från 80-talet.

(Hur i helvete får jag egentligen ligga med NÅGON? Ingen callar min bullshit!)

Jag vet att han bara vill ge, ge, ge. När vi ses så sällan och så kort har jag svårt att inte köra en svarta änkan (minus mördandet – än så länge) men jag höll mig och lät honom bestämma. När han retade mig och kysste allt förutom DÄR HAN BORDE ASAP TACK var det en klättra-uppför-sängramen-situation. Även tappa-bort-tiden-läge.

Har jag sagt vilken fantastiskt vacker, hård och i princip perfekt kuk han har? Den är förbannat svår att motstå. Vad som skulle ske härnäst anade ingen.
Men med kuk kom blod. MASSOR av blod. Min lady boner dog på plats. Orkar inte med sån skit. Jag trodde ärligt talat att hans kuk orsakat någon slags inre blödning för det hände så plötsligt. Gigantisk blodfläck att mentalt be städerskan om ursäkt för.

Så med facit i hand ”gav” jag väl ändå…

Var detta ett problem senare då det blev överdrivet intensivt sex? Nej då. Men nu gjorde vi det mycket värre.

Var det ett problem imorse när han skedknullade mig? Ni vet svaret. Det var så jobbigt att jag bäddade ur hela sängen så stackaren som skulle äntra det strax efter vi checkat ut åtminstone skulle slippa det besväret.

***Dagens tips!***
Vis av ovanstående lärdom har jag nu bestämt mig för att liknande situationer inte får inträffa igen. Därför har jag pratat med min läkare idag om att få piller som skjuter på äcklig blodutgjutelse: Primolut-Nor. De ska jag ha tillhands, samt förstås Beppy sextamponger. Hade ingen av dessa igår och trots att det inte hindrade vår framfart så vill jag undvika att traumatisera fler oskyldiga med mina kroppsfunktioner.
Om ni inte är som fransosen som ville träffa mig när jag hade mens och dra ut tampongen med tänderna så är det ett realistiskt förslag. Någon som provat Primolut-Nor? hej@lisaslappar.com

Sedan vill jag flika in att jag inte har en aning om när karolinerna kommer och skjuter sönder min livmoder. Det varierar kraftigt för tydligen ska inget få vara normalt. Eller så räknar jag som en kratta.

Somnade för övrigt två gånger under kvällen. Skickade ett sms till GH för att han kritiskt behövde mitt passnummer inför en resa i sommar. Niclas var väl inte helt överlycklig över det men som vanligt när han påminns om mina andra äventyr sa jag: ”jag är i alla fall inte gift…” Så länge han är det kan jag inte ta något ansvar för mina handlingar. Fjorton år, much? Bästa Dejten™?

Nu har jag ont överallt. Mus inkluderad. Lätt värt.

Men… Hur kommer det sig att män vill knulla mig? Seriöst.
Sexsäljaren: definitivt förståeligt. Men privata jag: ett mysterium. Ta bara denna som exempel.