Saker ni inte visste att ni ville veta

Om mitt bloggande. Spännade, tycker ni alla!

Min profilbild föreställer Totoro. Ett sagolikt väsen jag vill ska bo hos mig. Även om jag skulle vakna och se honom stirra på mig från hörnet i sovrummet hade jag inte blivit creeped out. Han är bara så fin. Och har du inte sett filmen om denna varsamma varelse så MÅSTE DU GÖRA DET PRECIS JUST NU! Och i samma veva alla andra filmer av Studio Ghibli.
Fan girl lvl9000.

Bloggandet började ganska snart efter jag börjar sälja sex. Den första var förstås skitbra och väldigt uppskattad. Sedan kom GH och kastade leksakerna ur barnvagnen så jag fick ta bort den. Förlorad för alltid. RIP lisaworkinggirl.blogspot.com.

Bästa Bloggen 2.0 såg dagens ljus 2014. Jag har alltid skrivit ner saker som poppat upp på faktiskt papper. Ja, det är sant! Papper-papper! Tanken var att digitalisera dessa lappar men när jag insåg att mina snurriga och ofta tråkiga alster inte var superkul att läsa så gick jag rogue. Men; därav namnet Lisas Lappar.

Fler än man kan tro har trott att den heter Lisas Läppar. Nu är ju mina läppar visserligen högst relevanta för bloggens tema men, hallå lixom?, jag skulle aldrig använda ett sådant dåligt namn.

Varför jag skriver?
Jag vill dela högst självupplevda erfarenheter av sexarbete, då jag tycker att det saknas i Sverige, på ett rått och ärligt sätt utan filter eller förskönanden. Det bra; och det mindre bra. Jag finner mina upplevelser intressanta och något jag värdesätter högt och det har hittills verkat som att mina läsare håller med.

Det som handlar om sex, betalt eller ej, grundar sig i min passion för det. Ingen kan ju ha missat det. Jag är jävligt bra på sex och delar gärna med mig av den kunskapen. Samtidigt vet jag att det huvudsakliga intresset för den biten ligger i att det är upphetsande, men hey, jag bjuder på det!

Det blandas i och för sig med mycket av mitt ”andra liv”. Terapi, kanske? Komiskt nog är dessa inlägg populära; lite dokusåpa över det hela.

Ta er an det, ta åt er. My pleasure. Men våga inte kritisera Totoro, för helvete!