Min första gång

Inte första gången jag hade sex, alltså. Vilken för övrigt initierades av yours truly med en romantisk fråga: ”när ska du ta min oskuld, då?”

Min första kund.
Jag minns inte vad han skrev men sätter en peng på att det var genom rosasidan.starsation.com (minns ni den?) Inte heller varför jag valde honom av de många meddelanden jag fick.

Nervös? You bet. Klädde mig i kjol och stay-ups, fast diskret förstås. Fy fan vad obekvämt det är med stay-ups; det slutade jag med ganska snabbt. Hosiery av bra kvalitet med spets däremot. Att ha det på jobbet fast ingen vet… En av mina bättre idéer.

Vi träffades i hans villa i norra Stockholm. Hade det varit nu hade jag frågat om jag skulle göra något speciellt för att vara diskret, men då knatade jag rätt upp till dörren och plingade på. Han såg inte alls berörd över hur grannarna hade kunnat reagera över att en ung, okänd tjej hälsar på i hans familjs hem.

Han undrade om jag var ny och eftersom jag är en duktig hora hade jag läst på innan och visste att man inte erkänner sådant rakt upp och ned. ”Inte direkt”, är ett bra svar, med tillhörande charmigt leende.

Det är kul att nu kunna se tillbaka på hur annorlunda jag betedde mig. Nu har jag en slags inbyggd känsloavläsare, samt timingmätare, för när vad är bra och lämpligt. Då gick jag enbart på de egenskaper som ”Lisa” hade i grunden. Snäll, rolig, lyhörd och bra på sex. Det var inte så illa, ändå, fast min service är mycket bättre idag. Byggd och högst inkluderande av ”Lisas” grundpelare.

Han märkte nog att jag inte hade greppat det hela riktigt så han frågade om jag ville följa med till sovrummet. Sexet var tråkigt; det var tydligt att han mest var ute efter en utlösning. Mina krav idag på att kunder ska vara spännande eller ha något som sticker ut från ”bara” de vänliga männen hade jag inte då och det var nog bra. Start up-Lisa gjorde sig väl med dessa som inte var alltför utmanande.

Det här var platsen där han tog av mitt halsband och glömde det någonstans kring sängens omkrets. Vi sågs inte igen. Kanske för att hans fru hittade det eller så var jag kass. Vem vet? #noobfail!!1

Det var inte sexigare eller mer spännande än så men ni ville ju veta.