Coming? DENIED.

När jag är på väg att träffa någon/några där sex är en välkommen garanti smyger sig fantasierna på. De kopplas med fördel ihop med minnen och kan hålla mig vaken på nätterna, trots ohälsan i det.

Tre sådana nästa vecka. Två av dem bringar associationer varav en passar bra här. Oavsett innebär hela kalaset brain overload med dess konsekvenser.

GH har alltid varit generös med orgasmer. Ibland har jag känt mig självisk (jag??) men så har han insisterat. ”Come on, darling.” OK THEN, if I must.

Det var en gång han inte var så medgörlig. Med honom kan jag komma hur som helst, lite var som helst. Men nu tyckte han tydligen att det var på sin plats att frånta mig nöjet.

När jag red honom: ”slow down, baby” med två starka händer på mina höfter.
Satt på hans ansikte: ”you need to breathe, honey”.
Hans tunga mellan mina ben efter att han dragit ned mig på golvet: ”shhh baby, not yet”.
Upptryckt mot fönstret: ”I’m not going to let you come just yet”, lägger sin hårda, varma, våta kuk mot min ljumske och inte DÄR DEN BORDE VARA.

Samtliga tillfällen med ett pillemariskt leende. Som att det skulle göra mig mindre kåt.

Ptja, vad tror ni det resulterade i?
Jag, bedjandes; ”oh god, please”. Slet och drog i honom. Det finns visserligen en chans att jag normalt gör så men vid sådana här tillfällen blir det värre; och det bet inte.
Frustration lvl9999.

GÖR SOM JAG VILL! är mitt motto. Han har aldrig riktigt följt det, och det har kanske bidragit till min oupphörliga attraktion till honom. Classic girl style!

Han sitter just nu på ett 7h försenat flyg från Singapore till London och då är det lämpligt att smsa saker som: ”I want you to deny me an orgasm when we meet” eftersom jag slipper se de där iOS-typiska ”…” Diskuterade dem ikväll, alla var överens om att de skapar oreda i huvudet. I-landsproblem #4852. Istället vaknar jag till: ”that was my plan all along”.

Ett annat möte kommer bestå i precis noll risk för orgasm för min del. Fantastiskt ändå, som vanligt.

Min tredje, fina gentleman tyckte att ”det var lika bra att ställa in”. Alright, then. Ersätts med en tech genius av rang som inte tycker att det är konstigt att baka pizzor till mellanmål.

Queue ingående återberättelser.

Bra vecka, va? Nu kör vi, boys and girls!