Camshows

När jag var ung (yngre!) sålde jag camshower. Kunder raggade jag i IXs chatt, vilket för övrigt var Sveriges internetrövhål numero uno (kanske delad förstaplats med Bodycontact i och för sig), och det var i princip omodererat.. Kunderna trillade in på löpande band och det var lätt att bli av med ovälkomna fluktare. Jag höll på tre-fyra månader innan jag flyttade utomlands och sådana enkla pengar var som gudasända för en tonåring.

Nu har det fullkomligt boomat. Jag förstår inte var det kom ifrån men det måste uppenbarligen gå bra.

JAG FÖRSTÅR INTE de som köper!

Mina kunder fick ingen omfattande meny; jag erbjöd kanske tre varianter. Aldrig med ansikte. Inget ljud. Kass webcam. Nu verkar affärerna ha utvecklats rejält men priserna är förvånansvärt låga; knappt mer än vad jag tog och det var tio år sedan. Konkurrens, antar jag.

Fortfarande kan jag inte se hur det finns ett kundunderlag. Om man vill ha möjligheten att styra innehållet så kan jag garantera att vad du än vill ha, så finns det porr för dig. Minst lika snygga tjejer, bättre bild och mycket billigare (gratis!) Ligger det i att showen endast är för dig?

Fotnot: utövare som visar ansiktet måste vara helt från vettet. Fast kudos till dem som drar in pengar på detta, smart och riskfritt (om man inte visar ansiktet, alltså).

Om någon av er använder dessa tjänster; det vore väldigt intressant att höra från er. Jag kanske har missat någon aspekt och jag är alltid beredd att ändra min åsikt om andra synvinklar presenteras. Nämn gärna om det är okej att jag publicerar era texter, självklart helt anonymt.

Hit me up: hej@lisaslappar.com