Favoritfransosen

Min mest minnesvärda dejt med en fransos var han som ville träffas medan jag hade mens för att han ville dra ut en tampong med tänderna. Behöver han ett eget inlägg, månntro?

Den jag gillar mest är monsieur Adrien. Han är en nörd; nördigare än jag. Han älskar mat, vin och teknik. Samt sex, förstås. Dyker ofta upp i London men bor i Stockholm. Perfekt på många sätt och vis. Det roligaste med honom är att han skapar gåtor åt mig som jag ska lösa.
”Should I just tell you the answer?” suckade en välmenande och tålamodig person.
”NO!!! I need to figure this out!” svarade tävlingsmänniskan lvl99 och bad om en ledtråd.

Han är en relativt ny bekantskap och är en av få som faktiskt fått mig att inse att jag vill fortsätta.

Sexet, då?
Gigantisk spegel i sovrummet. ”I want to watch you fuck me”. För en blygsam man som honom triggar den typen av uttryck rejält och att överraska människor är en av mina favoritsporter. Det ligger en kick i att prova något sådant när man egentligen inte känner mottagaren. Han kanske är van och tycker att det är tråkigt? Eller finner det osmakligt?
Efter en tydligt positiv reaktion vet jag att det är dags att ”up the ante” nästa gång.

Håll i dig, Adrien!