Way down we go

Hej!

Välkomna till en blogg vars författare har guldmedalj i att motsäga sig själv. Är dock beredd att erkänna det och det gör det hela lite mer ok, eller hur?

Även ödmjuk:

There’s a marathon just outside today. I persuaded someone to let me through the barriers to cross the road but allow some extra time in case your eyes don’t have the same effect on people as mine.

GH sa att han skulle lämna kontoret kl 17. Jag: ”ha, det kommer aldrig ske!”
GH lämnar kontoret kl 17. Jag: :O :O :O
Vad fan hände här?

Jag hade en hård bokning på en finare restaurang:

I’m awfully aware of your history with keeping time and I refuse to be held responsible if you fuck it up.

Inte bra att han på riktigt börjat skärpa sig. Jag vet dock att det är kortvarigt och enbart händer nu när han inte har några krav på sig överlag. Det var mycket annat som gick rätt också och sa något jag kanske inte borde med tanke på att det ska vara VÄLDIGT tydligt att jag inte vill ha mer än kul med honom: ”if there’s a god I think he made us perfect for cuddling each other”. Som att våra kroppar är skapade för varandra! Och ordet cuddling! Haha, vad håller jag på med?!

200_s
Jag är så i tiden med memes.

Ett sms från honom nyss:

I’m falling even deeper for you which I didn’t think was possible.

Den tog. För första gången på väldigt länge. FAN! Trots det är jag fortfarande stenhårt övertygad om att jag INTE ska ge mig in i något seriöst. Tror ni mig? Ja, det gör ni för jag är så känslomässigt stabil och konsekvent. Som bevisat om och om igen.

För att cirkulera tillbaka till rubriken så har jag ett uppdrag. Det är prick tre veckor kvar till en längre resa och i upptakten till den ska jag smsa olika fantasier dagligen. Känner mig som värsta sexidé-geniet.

En av hans favoriter som han nämnde i helgen var när vi körde på en otroligt vacker landsväg någonstans runt Côte d’Azur. Han stannade plötsligt vid en hyfsat diskret glänta, gick ur bilen och runt till min sida. ”Vad gör du?” frågade jag genuint förvirrad när han tog min hand. Hånglade våldsamt upp mig mot bilen innan han vände på mig. Vackra sommarklänningar är bra på flera olika sätt…
Den ska jag skriva om lite som ett kapitel till min ”dagbok”.

Tror han kommer uppskatta de kommande veckorna. Queue boners at work, och att ordna sådana är lite av en specialitet. Samt: more sexting for the people!

Ni får säkerligen ta del av ett antal av dessa! De flesta kommer dock inte vara så avancerade men ni gillar nog dem ändå.

Den passande rubriken är namnet på en ofantligt bra låt, tack för tipset Niclas!