Tips från tanten: intimrakning

När jag skriver om saker de flesta kanske redan vet så känner jag mig lite som en tant. En som ligger på dödsbädden och säger: ”gör inte samma misstag som jag”. Hm. Möjligtvis en lite överdriven jämförelse.

99,99% av sexköpare vill inte ha naturlig behåring. Jag har gått ett par månader utan och när det väl var dags KLIPPTE jag en del av det med EN SAX för att inte slita så mycket på rakhyveln. Japp. Bjuder på den sexiga bilden.

I början rakade jag mig helt. Provade även vaxning en gång; aldrig mer. När jag insåg att det inte är sexigt så började jag trimma istället. Vilken respons! Jag var förvånad över hur uppskattat det var.

Alltså: helrakad bikinilinje samt yttre blygdläppar ”längst ned” (underst?) och venusklippan (berg låter så gigantiskt) trimmad. Ingen bebisfitta, som det så fint kallas.

Till konkreta tips:

För rakning ska man satsa på bra grejer. Däremot ska man inte använda lödder. Det gör ingen nytta och är bara i vägen. En gel, olja, eller till och med vanligt balsam, är bättre.

Trimningen är knepigare. En skäggtrimmer är inte alltid praktisk (men har ni förslag på en som passar ändamålet, maila gärna: hej@lisaslappar.com)
En smidig uppfinning är Bics soleil secret med trimmerhuvud: Bara att ta bort och använda huvudet på ett annat rakblad. En perfekt längd, tror det är 2mm. Lätt det bästa som hänt sedan Gillettes hyvlar med sådan där inbyggd rakolja.

Efter rakning så är lotion i någon form bra. RFSU har produkter för intimrakning; bland annat Cooling gel och Hair helper, men jag har inte märkt någon som helst skillnad med dessa. En tjej tipsade mig om aloe vera gel; dock ej hunnit testa. Annan after shave med alkohol kanske fungerar för vissa.
Det ultimata är om man kan undvika trosor i spets första dagen då de kan irritera; men, let’s be honest, det är ju för tillfällen då dessa underkläder bärs som man rakar sig…

Det absolut viktigaste för att inte se ut som man fått spontanpsoriasis är vassa rakblad.

Och herrarna då.

Vi uppskattar lika mycket en full buske på er som ni gör på oss. Ansar ni er ser kuken större ut också, för er som våndas över det.
Jag tycker, som ni vet, om att ta mig an pungen. Om vägen dit är en jungle trek och slutmålet som en rambutan är jag inte fullt lika entusiastisk.

Trimma busken. Trimma eller raka pungen. Jag får acceptera en kund som inte gör det men en partner får så många hintar och välformulerade önskemål det behövs för att han ska ta förnuftet till fånga.
Bästa sätten att göra det på ligger inte inom mina ramar av expertis men jag kan be GH berätta. Gästbloggar-GH? Ja, varför inte.

Jag tar tacksamt emot era tips om tillvägagångssätt och produkter! hej@lisaslappar.com, alltså.

PS. Ja, RFSU är numera på min shitlist av olika anledningar men nämnde dem då jag provat deras produkter innan de gick bananer.