Hur jag lurar dig

När du betalar för min tid så blåser jag dig. Det gör alla sexarbetare.

”Jag är alltid kåt.”

Nej, det är jag inte. Det påstår jag inte i och för sig heller men det gör andra annonsörer ofta. Jag må finna en viss attraktion (det händer) men oftast fejkar jag den. Det betyder inte att jag inte njuter men jag skulle inte vara hos dig om det inte var pengar inblandat. Så, låt oss vara ärliga.

Sök lite i bloggen så finner ni många bevis på hur duktig jag är på att låtsas. Det har varit ett av mina största verktyg i mitt arbete; både som sexsäljare och annars. Du tror precis vad jag vill att du ska tro.

Det är mitt jobb.

Alla riktigt duktiga sexsäljare gör precis det: lurar dig. Det må existera alla möjliga former av ”jag tycker om dig” och/eller attraktion, eller i vissa fall bara ”ok, jag står ut”, men oavsett inbillar jag dig att vi funkar superbra ihop.

Jag har träffat många underbara män; de allra, allra flesta väldigt trevliga. Ungefär som det är ute i ”verkligheten” (fast där får jag inte välja umgänge i samma utsträckning).

Jag gillar mitt jobb, eller vad man nu vill kalla det. Fast du ska inte lura i dig själv att jag inte lurar dig.