Tinder tease

OBS! Fyra timmars sömn i en tältsäng och typ åtta glas vin och dess effekt ligger bakom den här texten. Svårt intellektuellt begränsad.

Var på fest igår. Träffade en tjej som det bara sa PANG med. Jag har en (1) tjejkompis så det var oväntat. Vi pratade om vår destruktiva smak i män och när klockan närmade sig fem på morgonen tyckte hon, och tydligen även jag, att jag bara MÅSTE skaffa Tinder.

Tinder har jag aldrig förstått mig på så hon lärde mig alla oskrivna regler och vi uttryckte oss nedsättande om okända män i säkert två timmar. Vad man än må tycka så är det otroligt underhållande.

Min nya BFF4lyfe har varit på tre Tinderdejter och jag var alldeles: ”men, träffar du killar sådär hur som helst från en app??” Tänkte först att jag hycklade med tanke på min shady business men det måste vara farligare än att dejta kunder. Jag tror inte att man har samma säkerhetstänk. Skitsamma.

Imorse var alla vettiga festprissar som inte varit uppe till 7 väldigt investerade i mitt tindrande och swipade runt utan min vetskap. Så pass att jag fick SLUT på likes och appen tyckte att jag skulle köpa något slags propaket. Herregud.

En sak som slog mig: fan vad mycket snygga män det finns. Vilken sten gömmer de sig under annars? Eller sitter de bara hemma och swipar höger kanske? De kanske inte ens ser ut sådär på riktigt? Nä, mycket underligt.

En annan sak är att jag insåg att jag aldrig kommer gå på någon Tinderdejt. Ska jag träffa randoms får de betala för det. Det roligaste är faktiskt gruppaktiviteten det innebär, som ett brädspel nästan: ”men gud, hur skulle era barn se ut?!” ”Varför använder han DEN bilden?!” ”MEGAHÖGER!” Osv.

GH frågade om festen då han själv umgåtts med dessa prickar några gånger och jag nämnde Tinderdebaklet. Det är ju bara en kul grej.
Fick:

I think about you all day every day and how we can properly be together. And you’re on Tinder 😦

Haha.

Om ni ser en blond tjej med mörka ögon som du bara SUPERLIKAR med en gång, har en kort text som dryper av torr humor och en bild med en kändis (har man träffat kändisar måste man ju skylta med det, ökar chanserna att få ligga) så är det kanske jag. Och jag kommer inte gå på några dejter utan fnissa åt folk och göda mitt ego. KUL!