Stars of Rosa Sidan pt3

Del 1
Del 2

Disclaimer: jag länkar inte till profil(erna) jag skriver om då det kan klassas som koppleri. Mitt syfte är inte att vara elak men eftersom jag är självutnämnd annonsexpert så tar jag mig friheten att skoja om folk. Underhållning, inget annat. Och nej, jag är inte avis eller bitter (men jag är 77 år gammal och smådryg).

Den här tjejen är på sätt och vis imponerande då hon lyckats med konststycket att använda ordet ”härlig” hela åtta gånger i sin profiltext. Ja, jag ctrl+f:ade och räknade. Ja, jag vet hur det får mig att framstå.

Hon kan knappast ha läst sin egen annons för då skulle hon ha hört att det låter helt galet.

Hej alla härliga män därute.
Som person beskrivs jag ofta som en härlig, ärlig och snäll tjej.
Jag har aldrig långt till ett skratt och tycker det är härligt med längre möten då vi kan lära känna varandra, dricka ett glas gott vin och bara ha det härligt.
Blond, gröna ögon och härliga mjuka läppar som du kommer älska att få kyssa.
Vill få dig som man att känna dig speciellt och efter en träff med mig kan jag garantera att du också kommer ha ett härligt leende på dina läppar, och mig i dina tankar en lång tid framöver!
Träffar endast ett fåtal män mer regelbundet men är öppen för att ta emot seriösa förslag från dig, härliga gentleman, som precis som jag är mån om diskretion och respekt.
Att du, precis som jag älskar härliga träffar med hett sex och trevliga konversationer.

Petit, solbränd liten kropp som du kan slänga omkring med.

Slänga omkring med; vad betyder det? Låter otäckt. Upplys mig gärna om detta är något slags regionalt uttryck som inte innebär att man kan använda hennes kropp som en trasdocka.

100 diamond credits för att boka träff då det är almt för många slm aldrig dyker upp vid avtalad date.

Det här förvirrar mig. Hur lyckas hon få så många falskbokningar att hon måste ta betalt för att ens bestämma träff? Bland kollegor så kan dessa räknas på en hand och personligen har jag inte haft en enda. Det låter helt vansinnigt. Vad gör hon för fel?
Dessutom har jag svårt att tänka mig att kunder faktiskt betalar (för nyfikna: 100 diamond credits kostar 10€). Hon har stängt av kommentarer vilket gör det hela än mer misstänksamt.
Dock kan hon inte vara helt fejk; jag känner kunder som har träffat henne. Märkligt, hur som helst.

3500h (2000 extra per timme)
Helnatt 10,000
6500 (kom i mig, 3000 extra per timme)
TAR EMOT TREKANT (killar) 6000 ca 1.5h

Vad är det fetade för konstigt pris? Snälla säg inte att det är kondomlöst. SNÄLLA, säg att det inte är så, flicka lilla!

För mig är det viktigt med diskreta träffar, klär mig gärna också därefter. Men alltid något fint under… eller inget; )

Det sistnämnda ska hon ha en eloge för. Snyggt och lagom retsamt. Touché.

Om ni ramlar över profiler som ni tycker att jag ska klaga på så maila gärna till hej@lisaslappar.com.

Ha en härlig dag!

Mvh
Lisa, Professionell Felfinnare