Han som helt enkelt var en bra dejt

Drömkunden: presenterar sig enligt önskemål, framstår som åtminstone hyfsat intressant, föreslår tid, hör av sig i tid om plats, sköter kommunikation och suddar bort nästan alla seriemördarvibbar.

Drömkunden är sedan i tid och fantastiskt trevlig. Charmigt nervös men full av spännande historier. Kropp, kuk, teknik är förstås sekundärt men ej att förringa.

Då jag hade rest en bit hade jag bett om att få ta en dusch. När jag kom ut hade jag ett underklädesnummer som skymtade under en skir, kimonoliknande rock. Mycket uppskattat. Svepte in honom i en klassisk Lisa-dimma med allt vad det innebär.

Men så vet ni ju att jag egentligen inte är någon perfekt porrstjärna utan kommer med lite… ogenomtänkta uttryck ibland. Här är några:

– ”Bäst jag tar av dig strumporna på en gång; du är väl inte en sån som behåller dem på?”
– ”Vet du vad vi kallar män som visar sig uppskatta anal stimulans (för det gjorde han till hans överraskning) i England? Bum bandits.” Följt av mitt signaturbusiga leende.
– När jag skulle gå ut för att ringa en vän av säkerhetsskäl (helnatt) så sa jag: ”gräv gärna igenom min väska om du får tråkigt, det finns en massa grejer där inte ens jag visste att jag hade!”
– ”Nä, jag är arbetslös. Eller, alltså, inte precis just nu då.”

Obs: alla ”skämt”, eller vad man ska kalla dem, levereras med glimten i ögat och det har aldrig någonsin resulterat i dålig stämning.

För att inte göra det hela helt oskyldigt från hans sida så hade vi ett utbyte gällande hur det känns innan en dejt och att man faktiskt inte vet vem man kommer träffa. Återigen på ett lättsamt sätt. Jag sa: ”alltid fint att inte råka på en mördare” varpå han svarar: ”kvällen är inte över än!” Där satt den.

Med risk för att låta som en första klassens hustler så är det fruktansvärt enkla pengar i denna typ av dejter. En attraktiv och trevlig man, jag kunde bara vara mig själv, behövde inte fejka attraktion (särskilt mycket i alla fall) och han till synes nöjd; över sina förväntningar. Dessutom fick han till sin stora glädje Tindra åt mig. Jag tar alltid med mig nöjen utöver min personlighet och sexy skillz!

___________________

Den här veckan ser ut att bli den tråkigaste på länge så ni kan se fram emot ett inlägg om hur man testar gränser och ett om en av mina favoritkunder som jag genuint saknar (alltså inte bara hans pengar).

En liten påminnelse: om du har förslag på vad jag ska skriva om; maila gärna: hej@lisaslappar.com eller genom formuläret här. Enda anledningarna till att inlägg inte dyker upp är 1, jag gör något mer eller mindre meningsfullt med mitt liv, samt 2, brist på ämnen.