Han som hämtade mig på cykel

Pontus. Åh, Pontus.

Jag åkte till västra stockholm och väntade utanför tuben, enligt instruktion. Då kommer en kille på cykel och jag anar inte ens att det kan vara han. Han hette ju Pontus, lät helsvensk och hade inte nämnt något om en utlandsbakgrund men mannen som dök upp var någon slags halvmörk affär. När han säger ”Lisa?” blir jag förvånad; det var Pontus. Adopterad, alltså. Det ska man berätta. Jag är nojig när det gäller icke-vita; så är det bara.

Han hade fantasier om förnedring. Under kappan var jag klädd som en horig stereotyp.

Nästa gång vi sågs var på hans kontor, i en snajsig, central byggnad i Stockholm. Det är något alldeles särskilt med sådana mötesplatser.

Där var jag en kollega som var lite för framfusig; övertalade honom. Han knullade mig mot fönstret där jag för övrigt hade en kanonutsikt över staden.

Efterföljande var även den på hans jobb men denna gång var det han som hade överhanden. Han hotade med allvarliga konsekvenser för min karriär och satte på mig som ett jävla djur på soffan i deras ”innovation room” (ha, the irony!)
I slutet på den kvällen sa han att han ville ses ”privat”.
”Ja, men du vet… Gränser och så”, menade jag och såhär i efterhand ångrar jag det lite. Jag var så fast i mina regler trots att jag absolut inte ville banga på en öl eller tre. Mitt utgångsläge har i flera år varit att jag är lugn nog att träffa vem fan jag vill, på de villkor jag vill. YOLO, amirite? Men så blev det alltså inte.

Kort därefter tog jag en paus och missade hans försök till kontakt. Hans kuk är nog i min topp 10. Det var även den enda gången en kondom spruckit vilket ledde till två månaders stress till test och sedan ännu ett test en månad efter det (eftersom tester inte visar på potentiella smittor innan dess). Side note: jag har aldrig haft en könssjukdom. Haha och jag är hora. Lite komiskt på något vis med tanke på människors förutfattade meningar om oss: SMITTHÄRDARNA #1!

Det finns väl en liiiiten chans att Pontus läser här och om du gör det, maila mig and let’s get dirty. Din jävla hingst.